dinsdag 5 februari 2013

3x WIC by Herome nagellak...

WIC by Herome komt regelmatige met mooie limited editions, maar ook de kleuren in het vaste assortiment zijn de aandacht waard. Ook heeft dit merk een aantal bijzondere exemplaren voor de shimmer-liefhebbers zoals ik. De afgelopen tijd heb ik zo een drietal lakjes van dit merk verzameld die ik vandaag aan jullie wil laten zien.Om maar gelijk met een van de meest bijzondere kleuren te beginnen. Molly komt uit een van de laatste collecties, genaamd So Undercover. Het is een kleur die gelijk al in het flesje gelijk je aandacht trekt. De basis lijkt bijna bordeaux-rood, maar waarschijnlijk heb je meer dan 2 laagjes nodig om deze diepe kleur ook op je nagels te bereiken. Terwijl ik dacht dat dit een donkere nagellak kleur zou zijn, bleek het meer een medium tint te zijn. Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant - zolang die bijzondere shimmer nog te zien is ben ik tevreden. Multicolor shimmer: van goud tot blauw - het zit allemaal in dit prachtig lakje. Love it! Op de onderstaande foto is het trouwens puur een verschil van lichtval, ik heb nergens een extra topcoat gebruikt.De tweede kleur is er een die ik niet vaak koop. Een blauwig grijze met roze shimmer. Ja, ik hou hier wel van! Bogota is heel bijzonder, maar dit is ook weer zo'n kleur waar het aantal aangebrachte lagen een behoorlijke invloed heeft. Doordat de textuur van dit lakje (zoals overigens van alle WIC by Heroma lakjes) zo dun is, moest ik deze creamy kleur in drie goede lagen aanbrengen voordat het allemaal een beetje egaal werd. Hierdoor werd de kleur op mijn nagels iets donkerder dan ik zou willen. Subtiel blauwig grijs vind ik persoonlijk toch net iets mooier, maar twee dunne laagjes zijn helaas voor deze kleur niet voldoende. Of ik moet er nog mee oefenen. Met drie lagen lijkt het weer zo'n asfalt-grijze kleur en daar ben ik geen grote voorstaander van. Maar goed, ook hier maakt de shimmer heel veel goed. Dat licht perzik/roze is heel subtiel, maar het maakt deze kleur nog net iets meer bijzonder.Als laatste het lakje uit de Stylish Russia collectie. Misschien weten jullie nog hoe enthousiast ik was toen deze collectie uitkwam. Uiteindelijk heb ik maar 1 kleur gekocht - Perm. Misschien wel de meest speciale kleur uit de hele collectie. Het heeft een bessenrode/roze basis en ook weer veel bijzondere gouden en roze shimmer er doorheen. Het heeft dezelfde finish/shine als Molly. Het is een soort natte finish, je moet er wel van houden, ik ben er zelf inmiddels aan gewend. De kleur op zichzelf is ook al zo bijzonder, een stuk subtieler dan de andere twee en zeker heel mooi.De vrolijke nagellak flesjes van WIC by Herome zijn dus zeker extra aandacht waard. De prijs vind ik ook nog eens enorm meevallen, per flesje betaal je zo'n 6-7 euro. De verkrijgbaarheid valt mij ook mee, check je dichtbijzijnde Douglas of een andere parfumerie.

9 opmerkingen:

 1. erg mooie tinten :D kan geen favoriet kiezen XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik heb één lakje van herôme en het is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Perm vind ik echt de mooiste.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bogota heb ik ook en die valt echt tegen qua dekking, wat een ramp.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Allemaal mooi, maar vooral de eerste spreekt me aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bogota is wel mooi! :) jammer van de dekking

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kocht toen samen met jou dat paarsige taupe lakje in Rotterdam, wat viel dat tegen :( Dik, streperig en het was absoluut niet mooi op de nagels...voor mij jammer genoeg niet geslaagd... Ik vind dit blauw grijze lakje trouwens super!

  BeantwoordenVerwijderen