donderdag 7 februari 2013

Atlas Mountain Rose

De geur van rozen... je hebt er een hekel aan of je vindt het interessant of zelfs lekker. Om eerlijk te zijn vond ik het vroeger vaak een goedkope geur. Maar als je aan de rozen wat andere bijzondere noten toevoegt, dan heb je mijn aandacht. Nooit gedacht dat ik deze geur de hele dag zou willen ruiken en toch is dit wel het geval bij Atlas Mountain Rose lijn van The Body Shop.Begin januari heb ik mezelf getrakteerd op een luchtige bodylotion en een body mist. Beide hebben een uitgesproken geur van rozen, maar dan net iets anders. Het is nog steeds heel bloemig, maar het ruikt ook een beetje naar zoetere kruiden. Heerlijk vind ik dat! Maar het blijven rozen... als je er echt niet van houdt, dan zou ik deze geur overslaan. Zelf kan ik rozen toch wel steeds vaker waarderen, ook aan mijn parfumkeuze van de laatste tijd te zien.Ook al lijkt deze bodylotion heel luchtig, hij hydrateert toch nog best goed. Het bevat sesamolie, paranotenolie en sheaboter, zodat je huid voldoende verzorgd wordt. En ik moet zeggen, voor nu is het meer dan genoeg. Als het buiten heel koud is, dan moet ik wel een dikkere boter gebruiken, maar als het iets milder wordt dan biedt deze lotion volodoende verzorging. De geur van de rozen is in het begin vrij sterk, maar na enkele minuten wordt hij heel subtiel voordat hij helemaal lijkt te verdwijnen. De fragrance mist is een aparte, nooit gedacht dat ik deze zou kopen juist omdat de geur zo snel vervliegt (eau de cologne, wat wil je nog meer). En toch vind ik dit een heerlijk product vooral als ik een dagje thuis in mijn comfy kleren zit. Ik breng het royaler dan parfum aan nadat ik eerst de bodylotion gebruikt heb en ik geniet nog iets langer van de heerlijke bloemige geur. Dit lijkt mij ook wel een lekker zomers product, alhoewel - zo te ruiken - zit er wel een beetje alcohol in. Maar dat mag de pret niet drukken, dit blijft een fijne combi om te gebruiken.

5 opmerkingen:

 1. Oeh de geur lijkt me lekker! De verpakkingen zien er wel mooi uit :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hmm dit klinkt heerlijk! Ik ken deze geur nog niet, maar ik ga eens ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, ik houd wel van rozegeur (en maneschijn ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik zou het eens moeten ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm lijkt me heerlijk, ik ben juist gek op rozen :)

  BeantwoordenVerwijderen