vrijdag 8 februari 2013

Blogsale aanwinsten

Wat? Zelf een blogsale houden en bij anderen in de blogsale shoppen? Jep, ik doe het gewoon. Dankzij Twitter heb ik een super leuke blogsale ontdekt met een paar items die al heel lang op mijn wishlist stonden. Wat doe je dan? No-buy opzij en shoppen maar. Eigenlijk wilde ik nog een paar dingetjes kopen, maar ik besloot om mij echt aan mijn wishlist te houden. Kijken jullie mee wat ik gescoord heb?Nagellak! Alsof ik er nog niet genoeg van heb... Toch wilde ik deze twee kleurtjes al een tijdje hebben. Ik heb hier echt mazzel mee gehad, omdat ik dacht dat ze zo verkocht zouden worden. Allereerst de veelzijdige Space Cadet van Orly. Groen, paars, goud, roze... hij is het helemaal! En nog zo'n musthave - Flip Flop Fantasy van China Glaze. Deze felle zomerse kleur heb ik op veel blogs gezien en elke keer zat ik te kwijlen... jammer genoeg was dit een limited edition en dus nu iets lastiger verkrijgbaar. Ik ben dus enorm blij dat ik hem eindelijk heb! En ik begrijp nu heel goed waarom iedereen klaagt dat deze kleur zo lastig is om op de foto te zetten. Mijn lens werd bijna verblind, zo fel is hij! ;) Het is een vrolijke koraal/oranje kleur, ik kan niet wachten om hem te dragen. Vooral met warm weer zal dit zeker een van mijn musthaves zijn!Ook heb ik een refill van MAC gekocht... niet dat deze excpliciet op mijn wishlist stond, maar ik wist dat Vex een bijzondere en populaire kleur was. En beschikbaar. Daarmee kwam hij binnen no time op mijn wishlist. ;) Wat is hij prachtig! Het is aan de ene kant een simpele, neutrale kleur, maar het heeft ook iets speciaals. Vex is grijzig beige met een hele subtiele paarse shimmer. Het is lastig te zien op de foto's, ik hoop dat de swatches hier iets meer bij zullen helpen. Kortom, ik ben echt super blij met mijn nieuwe goodies! Volgens mij was dit officieel mijn eerste blogsale haul en, ik moet zeggen, het is mij prima bevallen. ;)

15 opmerkingen:

 1. De felle zomerse kleur is zo mooi.
  Zit ook weer te kwijlen, inderdaad lastig om aan te komen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een mooie kleuren nagellak, dat je daar nog aan bent weten te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :) Bij welke blogsale heb je dit geshopt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. bij deze, maar er is volgens mij niet super veel meer over :(

   Verwijderen
 4. Het lakje van orly ziet er mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Daar gaan de centjes die je van je eigen blogsale had :) Wel mooie dingen gescoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Flip flop fantasy blijft mooi ik snap niet dat ik die nog niet heb haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg je hebt Space Cadet kunnen bemachtigen, you lucky lucky girl! Vex is idd enorm mooi, het is echt een must have van Mac :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat China Glaze lakje ziet er heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen