donderdag 14 februari 2013

Fijne lippenbalsems in blik

Happy Valentine's Day! Om toch nog een iets met deze feestdag te doen wil ik het vandaag hebben over kissable lips. Lippenbalsems om precies te zijn! Eigenlijk hou ik helemaal niet van lippenbalsems in blik/potje/hoe je het ook wilt noemen. Het is irritant vooral als je lange nagels hebt. En wat doe je dan met die plakkerige vinger? Onhygiënisch ook nog... Maar toch heb ik stiekem twee lippenbalsems in deze vorm die ik erg fijn vind. Qua geur, qua structuur, qua verzorging... stop ze in een stick en ze zijn perfect. Maar goed, voor de afwisseling dan maar...Om maar gelijk met een aangename verrassing te beginnen. Jullie weten inmiddels dat ik geen grote fan van de Chocomania producten van The Body Shop ben. En toch bleek deze lippenbalsem enorm aangenaam te zijn. Hij is vrij stevig qua structuur, ook weer zo´n dikke boter. Maar eenmaal op de lippen smelt hij meteen. Hij is niet vettig en heeft verder geen kleur. Maar qua verzorging is hij super. Dit is mijn favoriete lippenbalsem voor ´s nachts aan het worden. Ook qua geur vind ik hem erg aangenaam. Hij heeft nog steeds die subtiele, maar toch wel duidelijke geur van chocolade... maar op mijn lippen vind ik hem juist fijn. Chocolade-geur voor op het lichaam is dus toch niet zo mijn ding.De tweede lippenbalsem is van Soap & Glory. Deze vond ik in de make-up schap van S&G bij Boots in Londen. Dit merk breidt zich wel uit qua verkooppunten, in Duitsland kun je S&G bij meerdere Douglas filialen vinden. Met een beetje mazzel is Nederland binnenkort ook aan de beurt. Geen idee of dit ook voor make-up geldt, maar anders is een ritje UK ook niet vervelend. Maar goed... de balsem...Op de foto links - balsem van TBS op mijn lippen. Rechts - van Soap & Glory. De laatste heeft dus een heel subtiel kleurtje, maar dit is juist zo leuk! Allereerst de naam: A Great Kisser. Check ook de verpakking, hoe cute en hoe retro! De S&G lippenbalsem ruikt naar kersen en chocolade, heel zacht en onweerstaanbaar. Het is ook veel zachter qua textuur dan de balsem van TBS, maar hij voedt niet minder goed. Dit is mijn ochtend-lippenbalsem. Als ik aan het eind van mijn make-up routine een lippenstift vergeet dan heb ik nog altijd de kleur van deze balsem op. Beide balsems zijn trouwens niet te vettig en eigenlijk valt dat plakken op je vinger ook weer mee. Het is, denk ik, meer een kwestie van wennen. En er vooral niet verslaafd aan raken.

11 opmerkingen:

 1. ik ga zelf altijd voor de vaseline blikjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De cocos lipbutter van TBS is ook heel fijn. Ik gebruik nu elizabeth arden in blik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze lijken me ook fijn. Ik gebruik nu vooral lippenbalsem van Hurraw en The Beauty Bakery :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben niet zo fan van blikjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben dol op lippenbalsem! Op dit moment ben ik vooral verliefd op de Nivea Lip Butters, maar ook Vaseline ligt in mijn lade. En ook van TBS heb ik in het verleden al heel wat lippenbalsem gehad.
  Voor mij mag S&G ook wel naar België komen, hoor! Ik zie altijd positieve commentaar op YouTube, dus ik wil ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die van The Body Shop vind ik maar niks qua geur, maar de andere ziet er goed uit. Zelf zweer ik bij Labello :-) Maar da's dus een gewone stick.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit! Ik ben verslaafd aan maybelline baby lips!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is dat ik niet van chocolade houd haha maar ik heb zelf de shea butter van tbs en die is ook wel fijn dus wat dat betreft geloof ik graag dat hij fijn is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik gebruik graag Rosebud Salve en de nieuwe Nivea lip butters!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er zo leuk uit! Je zou ze alleen al willen hebben vanwege het blikje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die van soap & glory heeft een erg leuke verpakking en ziet er heel goed uit op je lippies !

  BeantwoordenVerwijderen