dinsdag 26 februari 2013

Inside my bag: lip stuff

Ik ga de deur niet uit zonder een lippenbalsem/stift/gloss/"spull die je op je lippen smeert". Nou ja, dat en nog een paar andere dingen... (hmmm, nog een artikel idee) Ik heb zelfs een apart vakje in mijn tas waar ik mijn lip stuff in bewaar. En natuurlijk zorg ik ervoor dat er zo nu en dan weer nieuwe dingen in komen en andere dingen weer uit gehaald worden. Het hangt van het weer en mijn mood af: heb ik geen zin in felle kleuren, dan vind je die ook niet in mijn tas. Kijken jullie mee naar wat er nu allemaal in zit?Mijn smaak verandert heel vaak qua kleuren. Dit is ook te merken aan de lipkleuren die ik draag. Natuurlijk blijven nude lips de ultieme favoriet aller tijden, maar ook een beetje kleur moet er op zijn tijd zijn. Ik ben fan van vooral makkelijke lipproducten. Ik zal nooit (alhoewel, zeg nooit nooit) een felle lipkleur meenemen die je met een hoge precisie moet aanbrengen. Geef mij maar een lippenbalsem of een gloss in een tube. Iets waarmee ik snel tussendoor kan bijwerken, zonder dat het een te duidelijk opgemaakt gevoel geeft (nee, mijn lippen glansen anders ook zo mooi! :P). Of iets wat ik snel kan gebruiken terwijl ik in de binnenspiegel van de auto kijk... kan gevaarlijk zijn, maar ik ben dan ook wel extra voorzichtig. Dus ja, qua eisen valt het op zich best mee. Nu de producten.Van links naar rechts.
Mijn favoriete Labello Fruity Shine Pink Guava! Ik ben echt gek op deze balsem, ik word hem maar niet zat. Hij is fel rood van binnen, maar op de lippen geeft hij maar een klein beetje kleur af. Verder is hij boterzacht, voedend en ruikt heerlijk fruitig. What's not to love? Van de volgende item gaan jullie misschien schrikken. Op de onderste foto is het de donkerste kleur. Wat? Paars? Ik? Maak kennis met Oriflame Dark Berry. Deze lippenstift won ik een keer op een andere blog. Ik dacht eerst dat bessenkleur helemaal niet mijn ding zou zijn en het klopt ook wel. Behalve dat deze lippenstift op de lippen een stuk lichter en meer roze lijkt dan in de verpakking. Het is eigenlijk een hele draagbare kleur en ik combineer hem graag met een rustige ooglook. Mijn go to kleur voor een zakelijke look. De kleine daarnaast is een tegenovergestelde kleur van MAC. Dit is eigenlijk mijn eerste MAC lippenstift ever (en dus al heel oud ja, maar nog net niet op). Het is de kleur 2N (ik had er al een keer over geschreven), een hele lichte nude die ik heel druk aan het opmaken ben.En dan mijn glosjes! Allereerst mijn aanwinst uit Duitsland, Anatomicals Stop Cracking Up. Ik had er een paar positieve reviews over gelezen, maar eigenlijk ben ik er totaal niet mee eens. Ik heb niet het gevoel dat deze balsem mijn lippen beter hydrateert dan mijn Labello en het voelt ook heel erg dik en silicoon-achtig aan. De geur is een beetje standaard, typische balsem-geur. Dus echt fijn vind ik hem niet. Het is wel een makkelijke verpakking. Maar zo heb ik er nog meer van... *gaat balsems omwisselen* Op naar een favoriet! Rock Steady van Collection 2000 blijft mijn favoriete nude lipgloss ever (ook eerder hier genoemd). De geur, textuur, houdbaarheid, kleur... alles is gewoon perfect. Het is geen super dekkende, lippenstift-achtige gloss, maar het is precies goed. Ik ben er weg van! Ik combineer deze gloss trouwens graag met mijn 2N lippenstift. Tot slot nog een good old MAC Lipgelée in de mooie koraal-kleur met shimmer (check het hier). Dit is ook zo'n product die ik gewoon aan het opmaken ben. Ik ben er geen fan van. Het is niet heel aangenaam qua textuur omdat je de glitters voelt "scrubben" en deze gloss blijft heel kort op zijn plek. Maar de kleur is mooi. En dat is al een reden om hem te blijven gebruiken.

13 opmerkingen:

 1. mooie lipkleuren zitten er in! Vooral die donkere vind ik erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel :D zelf heb ik altijd een normale transparante lipbalm bij me :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het voorvakje van mijn tas zit ook vol met lip producten

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik heb het in een zij vakje van mijn tas maar zo kun je altijd wel onbewust veel producten tegelijk gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik sleep eigenlijk ook vooral lipproducten mee, denk dat ik nu een lipstick, een gloss en een lipbalsem heb zitten. En bij mij zijn het ook producten die ik heel gemakkelijk kan opsmeren, zelfs zonder spiegel. Wel zo handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook superveel lipproducten in mijn handtas ! Op het einde van de week kieper ik ze er dan altijd es uit om te zien wat ik nu weer allemaal verzameld heb :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sleep ook vooral lipproducten mee. Meestal een aantal getinte lipbalsems.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, ik heb ook zoveel in mn tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Holy cow girl! Wat heb jij veel lip producten in je tas zitten! Daar ben ik echt niets mee vergeleken, hehe ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijne en makkelijke kleuren zitten in je tasje! Ik verbaas me er nog steeds over hoeveel er in dat tasje kan trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen