vrijdag 15 februari 2013

Make-up challenge: dag 4, 5 en 6

Het is weer tijd voor mijn tweede lading looks van mijn 30 days make-up challenge! Dit keer staan blauw, bronze en perzik-kleuren op de programma. Best makkelijke kleuren eigenlijk. Blauw - ik blijf ervan houden. Bronze - niets accentueert zo mooi de blauwe/grijze ogen. En perzik... tja, lieve peach kleur kan overal wel bij. Kijken jullie mee naar de looks?

BlueAh, blauw... dat was geen moeilijke opgave. Ik besloot om er toch nog een matte look van te maken. Hiervoor heb ik vooral mijn Sleek Monaco palette gebruikt. Prachtig, het bevat verschillende blauwe tinten waar ik een zachte overgang mee creƫerde. Met de onderste wimperrand ben ik een beetje los gegaan... echt een beetje... ik gebruikte de felle roze kleur uit dezelfde palette om de look nog meer op te vrolijken. Op de waterlijn gebruikte ik een frisse felle blauwe kleur. Als finishing touch heb ik nog hoek-wimpers gebruikt die ik een tijdje geleden in Rotterdam had gekocht. Dat was niet echt een succes... ze bleken een rare lengte te hebben (bijna net zo lang als mijn eigen wimpers, niet zo vol als ik dacht en aan het eind waren ze juist weer veel te lang... ik moest knippen). Maar goed, voor een keer waren ze prima.En misschien geven ze wel iets bijzonders aan deze look.

BronzeBronze oogschaduw, ik hou ervan... en misschien moet ik het ook vaker gaan kopen. Het was toch nog even zoeken in mijn stash. Uiteindelijk heb ik een aantal tinten gevonden en er deze look mee gemaakt. De meeste komen uit mijn Naked palette van Urban Decay en mijn POP Beauty palette. Op de bewegende ooglid heb ik eigenlijk twee tinten gemixt, anders dan dat ik het normaal doe. Omdat ze qua kleur niet veel van elkaar verschillen zie je het waarschijnlijk niet zo goed, maar het komt erop neer dat de binnenste en buitenste hoek wat donkerder zijn terwijl het midden lichter is. Ik heb dit ook bij een andere look gedaan en dit zullen jullie in de volgende challenge update zien. ;) Voor deze look moest ik natuurlijk mijn favoriete oogpotlood gebruiken - Baked van Urban Decay. Ook mijn eyeliner heb ik vrij zacht gehouden. Het is Avenue van MAC, donker-bruine kleur met fijne shimmer.

PeachWeten jullie nog dat ik in Rotterdam een nieuwe MUFE pigment/shimmer loose eyeshadow heb gekocht? Daar moest ik gelijk aan denken toen ik aan een peach look begon. Deze bleek inderdaad vrij shimmery te zijn en toch heeft het best een neutrale finish. Ik heb het over mijn Rubenesque paintpot aangebracht om de peachy kleur te benadrukken. Maar het zou natuurlijk allemaal te weinig zijn... te neutraal. Daarom besloot ik om met een bruine kleur mijn arcadeboog te definiƫren. Het resultaat bleef zacht genoeg en nog steeds wel een beetje stoer. Mijn ooglid lijkt trouwens een beetje raar op deze laatste foto's... geen idee waarom, maar het viel mij pas op toen ik de foto's online ging plaatsen. Ach ja, vast te weinig geslapen of zoiets. :P

11 opmerkingen:

 1. De eerste vind ik echt gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alledrie mooi, maar amai, bij de eerste poppen je ogen echt heel erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie looks, vind de laatste erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn alledrie supermooi, de laatste vind ik wel de leukste !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij peach was ik afgehaakt, wist echt niks te verzinnen :P maar jij hebt het echt heel mooi gedaan! mooie looks!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie looks! Bronze is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen