donderdag 21 februari 2013

Make-up challenge: dag 7 t/m 10

Jaja, de laatste 4 dagen van het kleurenthema van mijn 30 Days Make-up Challenge! Ik heb er steeds meer plezier in. Ik begin aan een look terwijl ik geen idee heb welke kant ik ermee op wil... en uiteindelijk ontdek ik weer iets nieuws. Dat is precies waarom ik aan deze challenge mee wilde doen! De kleuren van deze update zijn: roze, rood, grijs en zwart. Kijken jullie mee?

PinkVoor mijn roze look gebruikte ik mijn NYX trio. Ik wilde het niet al te roze maken, zodat het niet meerzoet Barbie-achtig leek. En volgens mij is het mij aardig gelukt, dat hoop ik in ieder geval. Ik gebruikte vooral veel van de witte kleur en om meer contrast te creëren heb ik ook een donker-paarse kleur gebruikt. Om deze twee kleuren te verbinden heb ik natuurlijk ook de roze kleur toegevoegd. Om de look zachter te maken heb ik gelliner gebruikt die ik met dezelfde donker-paarse kleur heb uigesmudged. Misschien is het geheel niet heel spannend geworden, maar het heeft toch wel iets.

RedJe zou denken dat ik met rood helemaal los zou gaan... en het zou op zich niet zo raar zijn. Ik ben gek op rood. Als een allover kleur, boven mijn crease... rood staat prachtig! Maar ik besloot er een hele draagbare look mee te creëren. Het was op een luie zaterdag en dus besloot ik alleen voor eyeliner te gaan. Ik combineerde de zwarte eyeliner met mijn rode Nouba eyeliner. I looooove it! Heel simpel maar ook anders dan anders. Om de boel nog iets meer bijzonder te maken heb ik my new Chanel aan mijn binnenste ooghoek toegevoegd. Nude oogpotlood op de waterlijn en klaar is de look.

GreyBij de bronze look uit mijn vorige challenge-update hebben jullie mijn nieuwe favoriete techniek al een beetje kunnen zien. Bij deze grijze look is dit nog beter te zien. Donkere kleur in de binnenste en buitenste ooghoek, het midden oplichten met een lichtere kleur en tadaaaa, op deze manier kun je de hele vorm van je oog veranderen. In combinatie met een soepele wing zal je oog de perfecte amandelvorm krijgen met het spannende van de cateye. Love it! Helaas is het hele effect niet goed op de foto te zien, maar ik hoop dat je zo een beetje het idee krijgt. Voor deze look heb ik de grijze kleuren uit mijn Sleek Glory palette gebruikt. De arcadeboog heb ik aangezet met behulp van een donker-grijze Urban Decay kleur. Goed blenden voor een mooie overgang en vooral niet bang zijn voor de donkere kleur in de binnenste ooghoek.

BlackEn nog zo´n favoriet en ontdekking qua andere technieken... Ik tekende eerst een zwart lijntje langs mijn bovenste wimperrand. Daarna pakte ik een oude favoriet erbij - een kleine fluffy blending kwast van Estee Lauder. Deze heb ik vroeger heel intensief gebruikt, maar nu is het minder geworden... ik heb het dus weer herontdekt! Het blenden en daarmee het smokey effect creëren ging super snel en makkelijk! Ik gebruikte een matte zwarte Urban Decay oogschaduw. Ik besloot er een grijze kleur aan toe te voegen en pakte een Wet ´n Wild oogschaduw die toch een beetje glans bleek te bevatten. Daaroverheen heb ik een andere donkere matte kleur aangebracht, en toch blijf je die shine een beetje er doorheen zien... mooi! En daar is dan dan donker-rode boven de arcadeboog... ;) De binnenste ooghoek heb ik opgelicht voor een frisser effect. De rest van mijn make-up heb ik rustig gehouden.

Dat waren alle kleuren binnen het eerste thema! De volgende 10 looks zullen uit de random theme's komen. Ik ben zelf al heel benieuwd...

11 opmerkingen:

 1. die met grijs vind ik het mooist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh die met het rood in is gorgeous :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel groot fan van de tweede ooglook, zo origineel en gedurfd! Super leuk project trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pink en zwart vind ik het mooist! De rode eyeliner vind ik toch minder..is gewoon niet zo mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind red wel erg gaaf gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De rode liner is awesome ! En natuurlijk zijn alle andere looks gorgeous as ever :-) !

  BeantwoordenVerwijderen