maandag 4 februari 2013

Mini-shoplog Amsterdam

Het is inmiddels een week geleden dat ik in Amsterdam was. Op Twitter heb ik al laten weten dat de "schade" enorm meeviel. Nu is het eindelijk tijd om te laten zien wat ik precies gekocht heb...Voor mijn begrippen is dit nog kleiner dan een mini-shoplog, maar sinds ik serieuzer moet gaan sparen vind ik dat ik mij aardig heb ingehouden. Sterker nog, mijn hele behoefte van "dit en dat en dat moet ik gewoon hebben!" was opeens weg. Ik weet het ook niet... Maar het is alleen maar goed. Meestal kan ik MAC Pro Store aardig weerstaan, maar dit keer had ik zin om weer wat nieuwe refills te kopen... ook al is mijn palette al aardig vol. Neem ook nog eens een gezellige verkoper erbij en je hebt opeens nog meer zin om niet met lege handen naar huis te gaan. Ik heb de nieuwe MAC palettes gezien... en OMG, wat zijn die lelijk. Sinds MAC alle lege palette dikker heeft gemaakt, maakt ook het doorzichtige deksel de boel echt niet beter. Het idee is dat je in plaats van een lege palette een bodem/omhulsen van je palette los koopt en insert is ook los verkrijgbaar. Zo beslis je zelf of je een blush palette of een oogschaduw palette erin wilt... eeehm, ik snap dus echt niet wat er mis was met de oude palettes, MAC? Toen is er mij verteld dat MAC binennkort met nieuwe dubbelzijde palettes komt, dus dat je zowel in je deksel als in de palette ruimte hebt om de kleuren op te bergen. En nu maar hopen dat deze niet zo dik zal zijn... want dit is gewoon niks. Ik wacht het met smart af.Toch heb ik alvast twee nieuwe refills meegenomen. Tja, ik blijf nieuwsgierig naar de populaire kleurtjes van MAC. Niet zelf geswatched, maar zo vaak de swatches op blogs/YT gezien... Zo ging het ook met deze twee. Maar ik kan jullie nu al zeggen, ik snap heel goed waarom Wedge en All That Glitters zo populair zijn! Wedge is een matte, medium-bruine, een beetje warme kleur - ideaal voor boven de crease. All That Glitters is een hele subtiele shimmer-kleur, zacht roze/beige, prachtig voor over je bewegende ooglid. Met beide kun je een hele rustige, maar toch wel bijzondere look maken. Maar dit was niet alles wat ik bij MAC heb gekocht... Er was nog een onzichtbare item. Het heeft mij 40 euro gekost... zie je hem? :P Ik heb namelijk een Pro card voor bloggers besteld. Jep, dat bestaat! Het kost 40 euro, is een jaar geldig en geeft je 30% korting (alleen in de Pro store). Het was wel even een overweging, maar ik heb het toch gedaan. Op de aankoop van deze twee oogschaduws heb ik al 7 euro bespaard en, zoals een vriendin van mij zei, heb ik nog nooit eerder zo weinig bij een MAC store uitgegeven. :P Dus dat moet helemaal goed komen. De card krijg ik trouwens nog thuis gestuurd, ben heel benieuwd.

Ook heb ik nog twee dingetjes bij de Douglas gekocht, waarvan dus slechts een sneak peek in dit artikel. ;) I've got me some Chanel.... Ik kon het niet weerstaan. Dit is mijn officiƫle guilty pleasure voor deze maand. En ik heb ook een OPI lakje uit Mariah Carey collectie meegenomen. Beide verdienen zeker een aparte review, dus more to come. ;)

15 opmerkingen:

 1. Toch wel leuk zo'n kleine shoplog :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik was zo benieuwd naar de chanel xD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur vision? Ken ik nog niet ik heb twee andere kleuren.
  Leuke shoplog!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke shoplog!! Het lakje ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig OPI lakje. Ik ben benieuwd naar de swatch foto's. Zo'n Pro card lijkt mij wel een goede oplossing. Is dat ook in Nederland te verkrijgen?
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke shoplog! De OPI nagellak lijkt me heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. All That Glitters en Wedge zijn ook bij mij twee veel gebruikte kleuren. Zo'n Pro Card lijkt me wel handig, trouwens!
  En some Chanel... benieuwd naar je andere artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh leuk geshopt ! Ik wist niet dat de pro card ook voor bloggers bestond, handig !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh, mooie aankopen! Dat lakje van opi lijkt heel veel op mijn opi-lakje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. All That Glitters is echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie spulletjes heb je geshopt! Moet all that glitter ook binnen krijgen ben er zo benieuwd naar

  BeantwoordenVerwijderen
 12. All That Glitters is een prachtige neutrale kleur vind ik! Ik heb eigenlijk zelf niks vergelijkbaar. Wedge is ook een heel veelzijdige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat heb jij flink gedaan, ik ben fier op je!

  BeantwoordenVerwijderen