maandag 25 februari 2013

News Monday: Clinique, Jill Sander, Khroma en Davidoff

News Monday Time! Om een beetje het gevoel van de lente te creëren, hierbij een aantal vrolijke nieuwtjes waar je blij / nieuwsgierig / hebberig van wordt. Van lekkere geuren tot mooie make-up, een korte nieuws-update!

Chubby Stick INTENSE Moisturizing Lip Colour BalmWij kennen allemaal de Chubby Sticks van Cliinique. Zo niet, denk: kleur, zachtheid en het gemak van het aanbrengen. Sinds kort heeft Clinique er een paar extra sticks aan toegevoegd die qua kleur nog intenser zijn. De nieuwe formule bevat diepere kleurdekking en intenser kleureffect, maar daarnaast is het ook een hydraterende lippenbalsem. Voedend en kleurrijk, dit zou een musthave product moeten zijn. En ja, ik ben ontzettend nieuwsgierig...

Jill Sander Sun DayAls ik aan de zomer denk (ja, ook nu met dit weer probeer ik er af en toe aan te denken), dan denk ik aan SUN parfum van Jill Sander. Het is een geur die al 20 jaar enorm populair is. En hoewel ik er zelf geen fan van ben, ik respecteer deze geur wel. Elke zomer brengt Jill Sander ook nog eens een limited edition van SUN uit, speciaal voor de dames die wat zomerse variatie willen. Deze zomer gebeurt het weer, maar nu voor de verandering ook met een mannelijke versie daarnaast.


De damesgeur wordt omschreven als fruitig, zonnig en bloemig, terwijl de herengeur meer fris, oriëntaals en met zee-akkoorden is. Vanaf maart zijn beide geuren al verkrijgbaar.

Khroma Beauty @ JohnBeerens.comMisschien hebben jullie het al gezien: sinds kort hebben de zusjes Kardashian een eigen make-up lijn. Eerst waren de producten van Khroma Beauty alleen verkrijgbaar via de officiële Europese webshop, maar nu kun je ze ook bij een Nederlandse webshop vinden. Als het goed is wordt dit merk al vanaf deze week in de webshop van JohnBeerens verkocht. Houd het dus zeker in de gaten als je benieuwd bent naar Khroma producten!

Davidoff The GameDe mannengeuren van Davidoff vond ik altijd al heel bijzonder. Ik weet nog toen ik op school zat gebruikte bijna elke jongen het Cool Water parfum. Het was stoer en verleidelijk en nog steeds is deze geur heel lekker (maar ook een beetje fout omdat echt iedereen die gebruikte). Mijn vriend heeft zelf de Champion geur gehad en die was heerlijk. En nu komt Davidoff met nog iets nieuws: The Game. Een geur voor de echte winnaar die zich bewust is van elke stap en die weet wanneer hij alles moet inzetten. Een geur met unieke akkoorden van Gin Fizz, op basis van jeneverbessen, die verder verschillende houtnoten bevat. Stijlvol en elegant tegelijk.

12 opmerkingen:

 1. Die chubby sticks lijken me best fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke nieuwtjes! de pigmentatie van de nieuwe chubby sticks zijn erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke nieuwtjes! Oh, en Khroma bij John Beerens, dat is goed nieuws! Ik ben erg benieuwd naar het Kourtney palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne nieuwtjes! Ben wel benieuwd naar Khroma!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die chubby stick foto is zo mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben benieuwd naar de producten van Khorma

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ben benieuwd naar de nieuwe chubby sticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben toch benieuwd naar de Khroma producten !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Khroma... doet me nog steeds denken aan dat spul om je vlees in te braden [Kroma toch?]

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jill Sander Sun is echt mijn favoriete zomerparfum! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat parfum koop ik misschien wel voor mijn vriend. Zijn Hugo Boss is bijna op.

  BeantwoordenVerwijderen