woensdag 20 februari 2013

Nieuwe iPhone hoesjes: miniinthebox en Tally Weil

"Je kunt nooit te veel iPhone hoesjes hebben" - ik heb mezelf laatst betrapt toen ik het zei... ja, het is best verslavend. Maar het ergste is als je weet dat je er niet veel voor hoeft te betalen en je kunt dan bijna elke dag van hoesje wisselen. Nou ja, dat is ook misschien overdreven.... maar het begon laatst weer te kriebelen. Ik heb er al 3 en nu zijn er dus net zoveel bijgekomen. Addicted? Maybe. But who cares? :P Kijk maar mee naar deze schatjes.Op een andere blog las ik over de website miniinthebox.com waar je goedkope hoesjes kon vinden. Een website in het Nederlands, maar alle producten komen uit China. Bij "alle categorieën" kun je, gek genoeg, geen iPhone5 hoesjes vinden, alleen 4 en 4s. Maar als je de hulp van de zoekbalk inschakelt dan kom je er wel (of klik hier). En wat is het aanbod leuk! Ik had zin in wit... Dus bestelde ik een wit hoesje met zwarte vlekken en rode bloemen en een wit hoesjes met slangenleer patroon. Uiteindelijk heb ik in totaal € 6,61 betaald en geen verzendkosten! Je kunt volgens mij ook met iDeal betalen, maar ik koos voor good old PayPal. Je kon ook een soort verzekering van een euro afsluiten voor het geval dat je goodies kwijtgeraakt worden (dan worden ze nogmaals kosteloos verstuurd). Maar dat vond ik persoonlijk overbodig omdat PayPal ook zo'n soort garantie biedt, maar dan met geld terug. Binnen ongeveer 4 weken had ik mijn bestelling ontvangen... niet in een envelop zoals dat normaal gaat. Het zat in een doos vol met luchtkussens! Oké, misschien een beetje overdreven, vooral omdat ik toch al geen verzendkosten hoefde te betalen, maar het was in ieder geval veilig aangekomen!En wat zijn ze leuk! Het hoesje met de bloemen heb ik nu om mijn telefoon zitten. Het is een zacht hoesje, het sluit perfect aan en ligt goed in de hand. Mijn telefoon heeft weer een normale vorm gekregen, dat was even wennen nadat ik de hele tijd een beer daar omheen gehad heb. :P De witte slangenleer-achtige case is van hard materiaal en ik bewaar hem nog eventjes voor de "chiquere" gelegenheden. Ik vind het contrast van zwarte telefoon en een wit hoesje toch wel erg gaaf staan. Het zwarte katten hoesje heb ik van het weekend gescoord! Kennen jullie die kledingwinkel Tally Weil (zit o.a. in Utrecht)? Mijn moeder had ontdekt dat ze daar ook telefoonhoesjes verkopen (geen idee hoe zij überhaupt bij die winkel komt... CoolCat anyone?:P). Er is niet veel keuze, dit was ook de enige voor de iPhone 5. Maar ik vind hem super leuk! Het is een heel zacht hoesje, veel zachter dan mijn bloemen hoesje. Ik weet niet of ik dat zo fijn vind omdat ik het idee heb dat de telefoon er makkelijker uit kan vallen. Maar zolang je er geen gekke dingen mee doet, moet het goed komen. Het heeft mij nog geen 5 euro gekost, dus dat is ook te overzien. Dus ja, nu ben ik weer even voorzien wat hoesjes betreft. :) Hebben jullie ook dezelfde verslaving?

9 opmerkingen:

 1. Die rechtse met die kat is zo leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhhh je hebt je gegeven! Ik wissel nooit, maar dat komt omdat ik een Louis Vuitton hoesje kreeg met mijn vorige verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke hoesjes! Ik ga er ook is enkele hoesjes bestellen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattige hoesjes! Kan nog steeds geen leuke vinden voor mijn s3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal waar! Ik vind het zo leuk om af te wisselen! :D Die witte is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beeeeeeee... )) Hadden ze het zwarte katten hoesje ook voor IPhone 4? ))

  BeantwoordenVerwijderen