donderdag 28 februari 2013

NOTD: Hands Off My Kielbasa!

OPI Euro Centrale collectie is prachtig! Als je van glitter nagellak houdt, dan moet je het zeker even checken - er zit een prachtige kleur met grove blauwe glitter tussen. Maar ook een zoete Barbie-roze kleur... Ik had er bijna twee meegenomen, toen ik mij bedacht had dat ik toch nog een beetje rekening moest houden met mijn no-buy... Verstandig dat ik ben (en ook dat stemmetje in mijn hoofd: "je gaat toch geen 25 euro aan nagellak uitgeven"), heb ik maar één kleur in mijn Sephora mandje gedaan.Allereerst... Kielbasa (of hoe je het ook anders wilt schrijven) betekent worst. Een worsten-kleurtje... gezellig. Nou, zo vlees-achtig en saai vind ik hem niet. Deze kleur is juist te omschrijven als elegant en toch een beetje spannend. Ach ja, OPI en zijn namen. ;)Hands Off My Kielbasa! is een rozige nude perzikkleur met roze shimmer erin. Super mooi een heel bijzonder! Het is een nude kleur, maar het valt ook wel op. De kleur is niet te licht, zoals het vaak bij nude kan zijn. Hij is juist een stuk feller dan je van een nude gewend bent. En al die shimmer maakt het nog meer bijzonder. Het kan misschien even wennen zijn, vooral als je zulke nudes niet gewend bent, maar persoonlijk vind ik dit net even iets anders. De kwaliteit is zoals wij het van OPI gewend zijn: uitstekend!

12 opmerkingen:

 1. Opzich vind ik hem wel wat hebben, maar ik vind het eerder een oma kleurtje haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is niet zo mijn ding, maar ieder zijn zin!
  Haha dat rijmt nog z'on beetje ook :D
  (had perongeluk mijn vorige reactie verwijderd, oops!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is idd net anders dan anders, maar vind het wel erg leuk en elegant staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! Hij is iets lichter als de kleur uit de bond collectie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kleur is zeker elegant en helemaal net vleeskleurig...Gekke naam!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op het eerste zicht doet hij me denken aan Gouda Gouda two shoes van OPI. Ik denk dat ik hem in het echt moet zien om erover te kunnen oordelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige kleur zeg!

  BeantwoordenVerwijderen