dinsdag 19 februari 2013

NOTD: Kiko #408

Eind vorig jaar heb ik bij Kiko o.a. een nagellakje gekocht. Onder het mom "het is een glitter nagellak en dus zal dit een mooie topcoat zijn" heb ik een taupe/paarsige kleur meegenomen die het nummer 408 heeft. En oh wat werd ik verrast...Op de nagels heeft het een grijs/paarsige basiskleur. Taupe? Oké, maar ik vind hem toch meer grijs en paars tegelijk. :P De shimmer die erin zit is werkelijk prachtig. Het heeft bijna alle kleuren van de regenboog! Ik zie blauw, goud, roze, groen, bronze... Jaaaa, super mooi! Vooral in de zon of direct fel licht valt het op hoe bijzonder de shimmer is. Het blijft een fijne shimmer en daardoor is het effect heel subtiel. Maar je ziet heel duidelijk dat het geen simpel shimmer kleurtje is. Terwijl dit lakje bij direct licht vrij donker lijkt, is hij bij normaal/indirect licht juist heel zacht en best licht. Bij "normale" verlichting is het zelfs meer licht grijs, dan die discokleur die hij bij direct licht lijkt. Zo'n contrast zie ik niet vaak bij een nagellak kleur, maar ik vind het wel gaaf.Nog een fijne bijkomstigheid (naast de prijs, lang leve de Kiko prijzen) is de kwaliteit. Het komt niet vaak voor dat een shimmery nagellak moeiteloos zich laat aanbrengen. Zo ging het wel met deze. Geen strepen, prima dekking al bij de eerste laag, niet te dun of te dik... perfect. Dank je wel, Kiko, voor een onverwachte favoriet! Ik ben alleen bang dat dit een LE collectie was, maar ik wilde deze toch wel even laten zien.

12 opmerkingen:

 1. je ziet er zo veel kleuren in :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Zo lekker donker ook, daar hou ik van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk kleurtje van kiko! ik hou zoveel van dat merk jammer dat het niet in nederland verkocht word

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben gek op kiko. mooi kleurtje ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is werkelijk prachtig! Super dat je hem gevonden hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, super mooi! Ik ben echt fan van de tint grijs, het is niet het typische grijs dat je overal ziet. En de glitters zijn amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit lakje heb ik ook, echt een mooi glitter lakje.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen