dinsdag 12 februari 2013

OPI Sprung

OPI Mariah Carey collectie staat natuurlijk vooral bekend om de liquid sand nagellakjes. Toen ik ze in de winkel tegenkwam was de donkerste liquid sand kleur helaas op. Toch besloot ik om een andere prachtige tint mee te nemen. Mag ik jullie aandacht voor Sprung...Allereerst, Sprung? Blijkbaar is deze kleur genoemd naar een van de liedjes van Mariah. Mij totaal onbekend, het zal ongetwijfeld aan mij liggen. Check hier dat nummer op YT. Maar dan waar het nou echt om gaat - de kleur. I looooove bronze! Ik heb de laatste tijd een bronze verslaving. Make-up, nagellak, alles... als het ook nog eens naar rosé goud neigt, dan ben ik helemaal verkocht. En dat is ook precies hoe Sprung eruit ziet. Chique bronze kleur met gouden en roze shine. Dat laatste komt vooral door de gouden en roze shimmer, erg mooi om te zien!Ik hou van de kwaliteit van OPI nagellakjes! Ook al is dit een metallic kleur, hij is totaal niet streperig. Egaal aanbrengen is wel een must, maar dat is eigenlijk niet moeilijk met zijn fijne textuur. Kortom, Sprung is prachtig en verdient minstens net zo veel aandacht als liquid sand nagellak. ;)

P.S. tot slot wilde ik nog de winnares van de Valentijn's winactie bekendmaken! Maar ik kon eigenlijk niet kiezen... Ik twijfel tussen twee reacties: Sarah Yasmina en Melissa. Dus... als een van deze twee meiden mij als eerste mailt (pfbeauty@live.nl) met de vraag of zij de eerste is eeeeen als ik erop reageer dan win je het pakketje. :) Niet getreurd als je niet wint, ik kan jammer genoeg niet iedereen blij maken. :(

14 opmerkingen:

 1. Ik was zelf ook erg benieuwd naar de liquid sand lakjes, dat ik de normale lakjes helemaal vergeten was! Erg mooi bronzy kleurtje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig lakje! Ook voor deze tijd in het jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleur! Maar toch net niet iets wat ik vaker zou dragen.
  Hoop dat de winnaressen snel reageren ;P

  BeantwoordenVerwijderen