zondag 24 februari 2013

Pink Pictures #8

Het lijkt wel een eeuwigheid geleden dat ik een Pink Pictures artikel heb geschreven... nou ja, 3 maanden om precies te zijn! Het komt doordat ik de leukste foto´s al op Instagram plaats.. en toch wil ik bij een aantal foto´s nog even stil staan. Nou ja, weer die leuke herinneringen ophalen. Dit keer is de selectie vrij klein, ik kan ook niet alles online gooien. Maar wel een paar leukste... Here we go!Food! Ooooh, wie heeft nou nog nooit food op Instagram gepost? En oh, het is verslavend om te doen... Check deze twee ik-krijg-kwijl-in-me-mond-als-ik-het-weer-zie-foto's. De eerste heb ik nooit laten zien, anders wordt het een food-overload. ;) Op het werk gingen wij een keer bij een café lunchen. Het is weer eens wat anders dan je broodje achter je laptop opeten. Ik had deze heerlijke Italiaanse bol besteld, YUM!
En de tweede foto is van een high wine. Hight tea kent iedereen vast wel, en high wine is ook ongeveer hetzelfde maar dan met... juist. Wij dachten dat we een paar lichte hapjes erbij zouden krijgen, maar wij kregen zoooooveel lekkers! Waaronder ook dit... YUM YUM YUM! Gelukkig maar, dan vallen de wijntjes ook niet zo zwaar. Het was eigenlijk zo leuk en gezellig dat wij zo'n ladies night nog eens gaan herhalen, maar dan met een grotere groep. Can't wait!De voorbereidingen voor de bruiloft zijn natuurlijk ook in volle gang... nou ja, in voller gang, het begint nu dichterbij te komen. Anyways, wij hebben 3 voorbeeld-uitnodigingen besteld en op deze werden wij niet alleen verliefd toen we het online zagen... toen ik hem in mijn handen had, kreeg ik het gevoel alsof ik een cadeautje opende. Zo gaaf! Dus ja, dit wordt hem! Nu nog een keer beginnen aan teksten bedenken... De eerste uitnodigingen (naar het buitenland) hadden eigenlijk al de deur uit gemoeten.
Onze hond op een verjaardagsfeest... Jongens hebben voor de jarige job van die Cars-hoedjes gekocht en toen de avond wat verder was kreeg ons hondje er dus ook een. Hij sliep trouwens niet op de bank, maar op een schoot van iemand.
Efteling! Begin januari zouden wij met een groep naar de Efteling gaan. Maar omdat het oh zo koud was haakte iedereen op het laatste moment af... kippetjes... Maar de harde kern (lees: vriendinnetje en ik) besloten om alsnog te gaan. En het was mega leuk! Niet super koud, wel jammer van de gesloten achtbanen, maar daardoor ook geen rijen. Efteling heeft maar één achtbaan die overdekt is en daar hebben wij 3x achter elkaar in gezeten. :PGangster! Op het werk hadden wij een feestje en elke team zou zich moeten verkleden. Nou had ik even pech dat mijn team wat dat betreft niet heel initiatief-vol was, maar uiteindelijk hebben wij heel erg last minute nog een outfit kunnen scoren. Met dank aan Primark! Zo'n vorm bril staat mij eigenlijk totaal niet, maar goed. Het was leuk!
Deze foto is heel vaak op Instagram geliked. Niet zo gek ook, zo'n toetje wil je gelijk opeten. Het was eigenlijk een soort tiramisu, maar dan met iets andere ingrediënten en wat minder stevig. Oh, en mocht je denken dat dit mijn creatie was... nooooo. Mijn schoonzusje heeft dit talent.
Zo lief! Omdat ik voor het werk tegenwoordig veel meer op het hoofdkantoor zit, zie ik onze officemanager van mijn "eigen" kantoor veel minder vaak. Sinds eind vorig jaar wilde ik dat Cup-a-soup champignon weer op voorraad was (tja, dat zijn ook belangrijke zorgen :P), maar steeds ging er wat mis. En nu ik juist ergens anders zit, is het er al! En toen heeft zij mij op het hoofdkantoor verrast met een klein envelopje... how cute!!!

9 opmerkingen:

 1. Die uitnodiging wil ik zeker van dichtbij zien, de sneak peak is alvast veelbelovend!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh zo leuk die bruiloft voorbereidingen! Ben heel benieuwd naar alles. En die tiramisu ziet er heerlijk uit (zelfs op de brakke zondagochtend, haha) Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha het hondje met de feesthoed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah je uitnodiging ziet er echt geweldig uit! <3 Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Yeah! Cup-a-soup Champignon is de lekkerste! Een High Wine lijkt mij ook wel wat, nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen