zaterdag 23 februari 2013

Update Valentijn's Winactie

Ik heb echt genoten van alle inzendingen voor de Valentijn's winactie! Dank jullie wel! Ik heb alles met een brede glimlach gelezen, hoewel sommige berichtjes wat minder vrolijk waren. Eigenlijk had ik natuurlijk gehoopt dat de winnares nog voor Valentijn haar goodies zou ontvangen, maar... Wie er gewonnen heeft stond allang in het OPI artikel verborgen. Nou ja, verborgen, je kon er niet omheen als je mijn blog dagelijks bezoekt. En dat doet de winnares blijkbaar niet... of een ervan... want: nog geen een mailtje in me mailbox. Dus vandaar dit oproepje. Kijk goed of je naam erbij staat en shame on you dat je me nog niet gemaild hebt :P Haha, nee hoor, het mag natuurlijk nog steeds! Als ik voor woensdag nog geen reactie krijg dan zal ik de goodies op een andere manier verloten... Twitter-winactie anyone? ;) Maar goed, hier komt het berichtje. En lees hem vooral goed.


...tot slot wilde ik nog de winnares van de Valentijn's winactie bekendmaken! Maar ik kon eigenlijk niet kiezen... Ik twijfel tussen twee reacties: Sarah Yasmina en Melissa. Dus... als een van deze twee meiden mij als eerste mailt (pfbeauty@live.nl) met de vraag of zij de eerste is eeeeen als ik erop reageer dan win je het pakketje. :) Niet getreurd als je niet wint, ik kan jammer genoeg niet iedereen blij maken. :(
UPDATE >>>>> 1 van de winnaressen heeft zich al gemeld! Dank voor alle deelnames :)

3 opmerkingen:

  1. hopelijk meer succes dit keer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat ze niet hebben gereageerd, terwijl je zelfs nog twee meiden had gekozen :P Hopelijk reageren ze snel of kun je er iemand anders blij mee maken uiteraard :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nogmaals gefeliciteerd. Anders is een twitter win actie zeker leuk ;)

    BeantwoordenVerwijderen