zaterdag 16 februari 2013

Video: update haarroutine

Zo heb je niks op zaterdag en zo opeens weer een filmpje! Ja, het is al een hele tijd geleden dat ik een video heb gemaakt... in december voor het laatst. Het werd tijd! Deze video stond al een tijdje op mijn todo list, omdat hier een keer om gevraagd is. Het is inmiddels al 1,5 jaar geleden dat ik mij laatste haarroutine-video heb gemaakt (check hem hier, alleen al om te zien hoe blond mijn coupe toen was :P), tijd voor een update! Ik besloot om het nu ook weer met een voiceover op te nemen. Super leuk, maar het kost 10x zoveel tijd. :P Het is uiteindelijk een hele korte video geworden, ik hoop dat het niet te snel gaat en alsnog leuk is om te zien. Enjoy!Als jullie benieuwd zijn naar iets specifieks laat het mij even weten. En ik blijf het zeggen: verzoekjes zijn ook altijd welkom. ;)

9 opmerkingen:

 1. Fijne haarroutine met al die olietjes, ben er zelf ook gek op! Ben ook benieuwd naar je fohn met ionen, zal even de review opzoeken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik mijn haar zo zou laten drogen of gewoon föhnen zonder product (mousse) erin, dan heb ik echt een platte pannenkoekcoupe :D En ik wil nog steeds een roze Tangle Teezer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk filmpje :D duidelijke uitleg wat je allemaal doet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne haar routine. Jou haar ziet er altijd mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er mij een heel goeie routine uit, jij hebt vast happy haar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo'n tangle teezer kan ik ook wel gebruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk filmpje! Handige tips!

  BeantwoordenVerwijderen