zaterdag 2 februari 2013

Win een Valentijn's pakketje

Wisten jullie dat mijn blogje een paar dagen geleden alweer 3 jaar is geworden? Time flies! Ik heb het alleen even op Twitter geroepen, maar verder dus niet gevierd... hier moet verandering in komen. Vandaar ook deze kleine winactie! ;) En wat is er leuker om het gelijk met iets romantisch te combineren... 14-2 oftewel Valentine's Day staat weer op de stoep, ladies! Niet dat het per se iets bijzonders moet betekenen, maar het is wel een leuk idee. Eerst de prijs...

Het pakketje bevat:
- NYX Mosaic Powder in Silk (te gebruiken vooral als blush)
- P2 Vintage Glamour Mascara & Top Coat Duo in Dancing Queen
- J'ouvert Lipshine in Shhhhhh (op de lippen zal deze trouwens een stuk subtieler zijn)
- Essence Glitter Eyeliner in Jacob's Protection
All new and waiting for you!Hoe kun je dit allemaal winnen? Simpel, zoals altijd. ;)
Volg je mij met Bloglovin? Like dit artikel.
Heb je Twitter? Tweet: "Win een Valentijn's pakketje op pinkfairytale.net (cc @fairynowings)"
Vertel mij wat Valentijnsdag voor jou betekent.

That's it! Je mag meedoen tot zondag 10 februari. Ik zal geen apart artikel over de winnares maken, maar wel diegene ergens in een reguliere artikel vermelden. Veel succes, iedereen!

15 opmerkingen:

 1. Leuke winactie! Komaan dames meedoen! Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Valentijnsdag, de dag van de liefde!
  Vandaag ben ik precies 7 jaar samen met mijn lief! Onze eerste valentijnsdag was dus 7 jaar geleden al heel snel! En ik wist totaal niet wat hij leuk zou vinden. Ik wist dat hij een groot bubbelbad had en had eens als grapje gezegt dat ik dan wel met een badeentje wilde spelen haha en die had hij niet ;) dus kreeg hij voor valentijnsdag een schattig badeentje en hij moest er enorm om lachen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik doe mee :) Valentijn betekend voor mij commercieel. Maar stiekem toch ook wel een beetje romantiek, omdat het toch altijd leuk is om iets kleins te krijgen van je Valentijn. Al is het maar een roos, of een lief briefje. Jongens doen dit meestal niet zo snel en Valentijn is voor hun een goed excuus om het wél te doen zonder over te komen als 'soft'.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Randa; Randa.yf@hotmail.com02-02-13 14:01

  Oeeeh super! Volg je al een tijdje, hier is het linkje naar de tweet; https://twitter.com/Neeejoh/status/297690870528999425

  Valentijnsdag is voor mij.. Elkaar verrassen. Samen. Elk jaar weer zeuren hoe commercieël het is, maar uiteindelijk toch weer met iets leuks aan komen zetten. Zo gaat het elk jaar (al 3 jaartjes inmiddels!) bij ons. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Annette G.02-02-13 16:43

  Ik volg via bloglovin en heb het artikel geliked, helaas heb ik geen twitter. Gefeliciteerd met je blog-verjaardag!
  Doe niet speciaals met valentijn (want geen liefje) maar wie weet wordt ik wel verrast door een échte secret-valentijn, zou wel leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je al heel lang op bloglovin', heb het bericht geliked en heb getweet: https://twitter.com/SmallestDaisy/status/297768619142676480

  Wat valentijn voor mij betekent? Lekker weggaan met de mensen die ik lief heb en eens lekker uit de bol gaan na een heerlijk dagje schoppen. Daarna in een te kleine kamer (kot)(krap) in slaap vallen onder het gegiechel dat weergalmt. De dag zal ik zeker en vast eindigen door naar mijn 'vriend' (ex) te smsen dat ik het goed heb zonder hem. Leve gelukkig zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. bij ons is het alle dagen valentijn na 35 jaar huwelijk ken je elkaar door en door en dan weet je van elkaar wat we graag willen of niet een weekendje weg of een leuk diner en klein teder gebaar en onze dag kan niet meer stuk .......
  LOVE IS IN THE AIR

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Succes iedereen! En damn, het is inderdaad alweer bijna Valentijn, wat vliegt de tijd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb aan alle opties voldaan.

  Valentijn betekent voor mij: leuke hebbedingetjes in de winkel. Voor de rest niets speciaals. Misschien wel vanwege het ontbreken van die Valentijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik volg je en like je. Ik heb geen twitter, maar anders zou ik het hebben gedaan hoor ^_^. Valentijnsdag betekent voor mij: Liefde, gezelligheid, lekker knus op de bank films kijken met popcorn. Het maakt niet uit met wie, als het maar met iemand is waar je van houdt (familie tot vrienden) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik doe mee! Vette winactie!

  Valentijn betekend voor mij, lekker bij mijn vriendje zijn, chocomel drinken en de nieuwe make-up collecties spotten!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk pakketje! Ik doe heel graag mee!

  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Mijn tweet: https://twitter.com/nona89/status/298178544809422848

  Valentijn betekent voor mij niet zo heel veel. Volgens mij wordt het ieder jaar een grotere hype, maar ik hou me meestal een beetje gedeist. Ik kreeg ook nooit een kaartje ofzo.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 3 jaar alweer...gefeliciteerd! Je blog gaat nog steeds erg op vooruit, je kunt trots zijn! Las in je 'De week van...' artikel over je nieuwe verantwoordelijkheden op werk, je weet alles toch heel goed te combineren :-) Hoop nog lang van je mooie ooglooks, leuke vlogs en artikelen (met je kritische noot, love it!) te mogen genieten.

  En weer een leuke winactie, ik doe graag mee! Eerlijk gezegd betekent Valentijnsdag normaliter voor mij niet heel veel, maar aangezien ik dit jaar 10 maanden in het buitenland zit om af te studeren, wil ik dit toch als een extra momentje meepakken. Dit wordt wellicht een heerlijk romantisch diner over Skype, maar goed...dat is weer eens wat anders!

  Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Woeh, drie jaar alweer! Gefeliciteerd girl!

  Valentijnsdag betekent voor mij weer forever alone op de bank zitten janken met een bak ijs en een dekentje, haha. Maar ik geef ieder jaar iets kleins aan mijn beste vriendinnen, en leg bij het ontbijt ook een kaart op mijn moeders bord. En mijn moeder geeft ons ieder jaar een klein zakje met hartjes chocolaatjes (die binnen een dag op zijn). Natuurlijk ook niet te vergeten dat ik op school rustig tussen alle stelletjes mag lopen die elkaar aflebberen, haha :c

  Maar de dag na Valentijnsdag ga ik voor het eerst uit, er is daar namelijk een Valentijnsfeest waar je met een rood of groen bandje moet lopen (bezet of single) dus we gaan wel lekker feesten, haha!

  Ik volg je op bloglovin, heb de post geliked en ook die zin getweet (@justmeSarahh). En even een vraagje, die mascara he, wat is dat gouden onderin dan, eyeliner of ook mascara? Ziet er wel vet uit trouwens (: x

  BeantwoordenVerwijderen