zaterdag 23 maart 2013

3x buitenlandse ik-weet-alles-als-eerste beautyblogs

Ik ben gek op beautyblogs, ik volg er dan ook een paar... *understatement* Maar sommige blogs zijn handig om te volgen omdat je dan sneller op de hoogte bent van allerlei nieuwe producten en collecties *hoezo nieuwsgierig?* En dan heb ik het niet over de NL'se of BE'gische blogs. Natuurlijk ook leuk, maar op de buitenlandse websites verschijnen dit soort dingen nou net even sneller. Vandaag wil ik met jullie een paar blogs delen die sowieso handig zijn om te volgen, vooral als je een van de eerste wilt zijn die wil weten dat Revlon bijvoorbeeld met een nieuwe collectie lipbutters komt *om te watertanden*
*en nu stop ik met sterretjes-opmerkingen*Beautezine
Een leuke Canadese blog met steeds mooiere foto's. Twee nadelen.. Vaak komen er een soort sneak-peek's op, waarvan ik denk "had liever gelijk de swatches gezien", maar dit zijn vaak in ieder geval de producten waar je enorm nieuwsgierig naar word. En het tweede nadeel (nou ja, klinkt best negatief, maar het is meer iets opvallends): vaak lijken haar lipswatches op elkaar. Geen idee hoe dat komt en of het aan mij ligt... Verder een leuk blogje dat steeds een professionelere uitstraling krijgt, met dank aan eigenaresse Jessica.Makeup4all
Een blog met een simpele layout. Hier haal ik eigenlijk de meeste nieuwtjes vandaan, super handig. Ook vind ik hun reviews soms leuk om te lezen, maar op een of andere manier klik ik op hun artikelen vooral als zij nieuwtjes publiceren. In Bloglovin heeft deze blog trouwens een titel als "Ladies beauty", verwarrend maar oké. :P
The Sunday Girl
Een Schotse beautyblog (ik houd het international)! Deze blog lees ik juist voor de reviews (zij houdt, net als ik, veel van het merk REN), maar ook zeker voor de nieuwtjes. Absoluut een leuke blog om te volgen.

Een absolute aanrader, vooral voor de swatches, blijft zonder twijfel ook Temptalia, maar zo zie je maar dat er ook meer is dan alleen maar Temptalia. ;) Als jullie nog goede tips voor wat betreft zulke nieuws-blogs hebben, deel ze maar!

10 opmerkingen:

 1. Aha, er is inderdaad meer dan temptalia. The Sundaygirl kende ik al, maar de rest niet! Ik ben ook fan van VampyVarnish.com :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende ze nog niet. Bedankt voor de tip ik ga er in het vervolg eens een kijkje nemen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tips! Ik kijk zelf ook graag op Temptalia en op Beautylish news daar doe ik altijd veel inspiratie op.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik keek eigenlijk alleen naar temptalia :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende nog geen enkele van deze blogs, bedankt voor de tips!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg geen enkele van deze blogs, ik zal eens een kijkje gaan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kende ze nog niet, ga gelijk even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik iets online wil kopen van MAC, Urban Decay of andere 'high end' merken dan kijk ik altijd op Temptalia. Daar vind je gewoon de perfecte, realistische swatches van elk product. Leuk dat je deze drie internationale blogs deelt. Ik Surf zelf ook zoveel rond over allemaal verschillende blogs. De meeste zijn engels/amerikaans.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen