maandag 4 maart 2013

5 (+1) favorieten van februari 2013

Ik hoor iedereen zeggen hoe snel februari voorbij is en dat is ook zo. Deze maand leek nog korter dan hij daadwerkelijk was, de tijd vliegt! Toch heb ik ook deze maand goed bijgehouden wat mijn favoriete, meest gebruikte, meest opvallende producten waren, wat ik vandaag met jullie wil delen. Het zijn er weer 5. +1... Ik besloot er elke maand 1 random dingetje aan toe te voegen. Dus geen beauty, maar iets compleet anders. Oké, genoeg inleiding, op naar de goodies.Ik begin bij het enige verzorgingsproduct in dit rijtje, mijn nieuwe reinigingsgel van Garnier. Deze viel mij gelijk op door zijn verpakking - heerlijk vrolijk. Pure Active Fruit Energy Verkwikkende Reinigingsgel is speciaal bedoeld voor de vette of onzuivere huid. En ik moet zeggen, ik vind hem top. Hij is best zacht voor mijn huid, wat ik niet verwacht had. Ik zou het niet aanraden voor een hele droge huid, maar voor mijn huidje werkt het prima en het droogt niet uit. Ook vind ik de geur helemaal geweldig - sinas! Op naar make-up...Jaja, ik heb een fullsize tube van de bareMinerals Prime Time ooglidprimer. Het is officieel, ik kan niet meer zonder. En daarom komt hier nog zeker een aparte review over. Dit is trouwens de shimmery variant genaamd Brightening, maar ik vind hem geweldig. De Infaillible oogschaduws van L'oreal heb ik al lang in mijn stash. Deze lichte kleur Hourglass Beige heb ik de afgelopen tijd vaak gebruikt vooral bij een rustige / zakelijke look. Of je hem alleen met een donkerdere kleur in de crease draagt of je gebruikt hem als basis voor je pigmenten - in alle gevallen blijft dit een hele mooie kleur en een heel fijn product. Hij is niet te shimmery, maar hij geeft duidelijk een mooi accent aan je ogen. Revlon Beyond Natural foundation was vooral een paar jaar geleden zo'n hit in het beautyland. Deze is te vergelijken met de BB creams van tegenwoordig... maar dan iets anders. In een shoplog hebben jullie al een keer kunnen zien hoe hij er qua kleur uitziet, maar laat maar weten als jullie hier nog een artikel over willen. Even in het kort: het is een foundation met een lichte dekking die je huid heel natuurlijk laat, maar dan net even iets mooier. Prachtig effect. Vooral als mijn huid rustig is gebruik ik graag deze foundation. Een beetje concealer erbij en mijn huid ziet er flawless uit. Mijn favoriet parfum van februari is ongetwijfeld See by Chloé. Ik ben echt verslaafd aan deze geur en ik heb hem al bij meerdere bloggers tussen de favorieten gezien. Dus een fullsize kopen is een serieuze overweging op dit moment.Tot slot nog even gekkigheid.... AH mini's! Random, zoals ik al zei. ;) Ik vind ze zo schattig, maar mijn vriend vind het helemaal niks. "Je doet er toch niks mee." Nee, maar ernaar kijken is alleen al leuk! Ik heb ook nog mini's van vorig jaar hier liggen. En ja, je doet er verder niks mee, maar kijk dan hoe cute. :)

12 opmerkingen:

 1. ben zo benieuwd naar die parfum :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. See By Chloé is ook echt mijn favoriete geur van februari.
  Zo lekker.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favo's! De oogschaduw van L'oreal ziet er mooi uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke producten, de parfum is mooi maatje voor je in tas ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed dat de reinigingsgel goed werkt voor een vette huid. Zelf heb ik hier ook last van en ben ik al lang op zoek naar een goede, budgetproof, reiniger!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahhhh je hebt de primer gekocht! Vind je ook niet dat dat tubetje veel te klein is?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Omg, die AH minis zijn cuuuute! De BM prime time moet ik zelf ook nog eens kopen, iedereen is er zo positief over en de gekleurde versies zijn echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, die reinigingsgel van Garnier kende ik nog niet, ziet er interessant uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. See By Chloe ruikt echt zo lekker hé! :-)

  BeantwoordenVerwijderen