zondag 3 maart 2013

Back to the 90's: 5ive

Naast Spice Girls was ik vroeger ontzettend gek op een boyband.... Backstreet Boys, Nsync, Blue en dat soort bands vond ik te soft. Maar 5ive... ja, dit had een stoer randje en dit was helemaal mijn muziek. Gisteren las ik op Twitter dat 5ive hebben besloten om weer eens bij elkaar te komen. Waaaaat? Jaja, hoe cool is dat! Het was oorspronkelijk voor een show van ITV2 genaamd The Big Reunion met als doel een optreden in Hammersmith Apollo in London op 26 Februari 2013. Maar wie weet, zal dit bij meer dan een eenmalige optreden blijven... ;)


Zo zien de jongens er nu uit. Tel je er ook vier? Dat klopt... mijn lieveling J besloot om niet mee te doen. :( Erg jammer, ik vond zijn lage stem juist extra cool. Maar goed, beter dan niets. En om nog even jullie geheugen op te frissen, hierbij een paar "retro" 5ive foto's en nummers. ;)


Hier begon het bij mij mee. Ik zag deze clip en was helemaal verkocht. Zo gaaf. Ik krijg er nog steeds kippenvel van, een nummer dat nooit gaat vervelend. Te leuk!
Heerlijk begin heeft dit nummer. :) Voor de rest is het natuurlijk ook helemaal top, maar ik hou vooral van zo'n opbouw.


J himself.... cuteness!


Tot slot nog deze gave megamix van verschillende 5ive hits. Het blijft zo leuk om te horen :) En ja, ik heb The Best Off nog lekker op mijn iPod... ;) Wil je meer weten over deze geweldige reünie, google maar "The Big Reunion". Het onderstaande fragment gaat in ieder geval over 5ive. Het was wel een openbaring voor mij. Ook erg leuk om alles weer terug te zien. :)

12 opmerkingen:

 1. Oh my goooodddd, haha! Ik ben nog naar een concert van hun geweest samen met twee vriendinnen. Leuk om het zo terug te zien, ik denk dat ik van al die heisa indertijd niets opgepikt heb, want van al die problemen in de band wist ik eigenlijk niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha ja ik ken ze nog wel ja!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Awesome zeg :d ! Ik was ook fan indertijd !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nu moet ik héél diep in mijn geheugen graven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ken ze ook nog wel haha! Wat grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent helemaal nostalgisch vandaag :) En dat mag ook wel! We hebben allemaal onze favo groepen van vroeger, gelukkig bestaan die van mij nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sommige liedjes waren wel leuk maar een vriendin van mij was echt fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vroeger wilde ik verkering met Scott maar als ik hem nu zie, dan wil ik wel met hem trouwen!
  Wat een leuk artikel, zo denk ik nog eens terug aan de posters die ik uit de Tina/Hitkrant/Break-out haalde en boven mijn bed op hing :) haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hehe, jaaa ik vond ze ook best leuk. Maar ik moet toegeven dat mijn all-time favorite nog altijd The Backstreet Boys zijn. Ik schreeuw hun liedjes nog altijd graag mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha, dit herinner ik me ook nog steeds. Jammer dat J niet meer meedoet, want hij was de knapste van de groep :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ohh leuk, ze hadden zo'n leuke liedjes!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen