vrijdag 29 maart 2013

Beauty hotspots?

Wat vinden jullie nu de leukste stad om te winkelen? Zowel in het binnen- als het buitenland?
Jullie weten dat ik shopping in Duitsland helemaal geweldig vind. Oberhausen is lekker dichtbij en naar Keulen ga ik voor de sfeer. Maar Duitsland is vooral makkelijk te bereiken. Je bent er zo en je kunt er beautyproducten kopen die je hier niet hebt of die daar juist goedkoper zijn (alhoewel ik zelf vooral voor dat eerste ga). Natuurlijk zou ik het liefst naar Londen en ook zeker naar New York willen om te kunnen (beauty)shoppen, maar dat is ook weer een investering... en dan ga ik echt los. :P Maar ik was ook even benieuwd of jullie andere lievelings steden hebben wat shopping betreft? En waar let je dan op: is het echt alleen de keuze van merken/producten, of telt de sfeer dan toch echt zwaar mee? Of is er nog iets anders? Tell me!

P.S. Wist je trouwens dat ik een Beauty Hotspots pagina heb waarin ik bijhoud welke leuke beautywinkels er in verschillende steden zitten? ;)

9 opmerkingen:

 1. ik nog nooit in het buitenland gaan beautyshoppen :) Londen lijkt me wel leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig! Ik sta op het punt te vertrekken naar Düsseldorf...wat een timing jouw artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook altijd leuk om in Duitsland te shoppen. Wij gaan vaak naar Leer, daar heb je een winkelcentrum (ik weet niet meer hoe die heet, oeps) en daar heb je o.a. de New Yorker en een hele grote supermarkt. Hier ligt voor mij de dichtsbijzijnde New Yorker, dus daarom dat ik er wel eens te vinden ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga helaas bijna nooit in het buitenland shoppen, behalve naar Maastricht dan (al is dit voor de meesten onder jullie geen buitenland ;-)).
  Ik ga het vaakst naar Antwerpen, lekker kortbij en heel veel keuze!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is al enkele jaren geleden dat ik nog in Duitsland ben wezen shoppen, maar ik was toen ook erg blij met de DM, haha. Verder zit Maastricht ook niet zo ver van huis, maar als ik echt kon kiezen zou het Londen of NY worden (afhankelijk van het budget).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ga heel graag shoppen in Antwerpen! En in Leuven, omdat ik daar zo lang gewoond/gestudeerd heb. Binnenkort ga ik Lausanne ontdekken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zou heel graag eens naar Londen gaan. En hopenlijk in de zomer nog eens naar Amsterdam. Meestal is Antwerpen voor mij de place to be!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog nooit in het buitenland geshopt, want op reis zoeken wij rust en stilte :) Maar ik wil wel eens naar Barcelona om te shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga volgende week shoppen in Dusseldorf, ben benieuwd naar alle winkels die ik daar ga zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen