vrijdag 15 maart 2013

Complete look of the day: burgundy

Inmiddels weten jullie wel dat ik geen held ben wat outfits betreft. Maar het geeft een enorm lekker gevoel als ik weer eens iets aan heb wat nieuw (oh yeah), leuk en comfortabel is. Laatst had ik een paar basics gescoord en ik merkte gelijk hoe leuk mijn kledingkast ermee werd. Opeens zag ik weer allemaal leuke combinaties voor mij en een "kledingcrisis-dag" liet weer even op zich wachten. Toen het vorige week zo lekker warm (voor lente begrippen) was besloot ik om een van die basics met een aantal andere favorieten te combineren. En daar hoort de bijpassende look ook bij... Vandaag wil ik alles aan jullie laten zien.De liefde voor donker-rode, wijn-kleuren is bij mij al een tijdje geleden ontstaan. Zo langzaam maar zeker koop ik weer een item in die kleur en ik vind het heerlijk om te dragen. Zo ook deze legging. Of een tregging. Hoe je het ook wilt noemen. Deze is van Vero Moda en is dus splinter nieuw. Ik heb totaal niet verwacht dat ik kleding van Vero Moda nog steeds leuk zou vinden, maar zij bleken juist de leukste basics te hebben, waar deze legging dus een van is! En de kleur is precies goed - niet te donker of te licht, maar wel heel draagbaar.Ik hou ervan om de kleur met zwart te combineren in mijn kleding. Het geeft op een of andere manier balans en het voelt veilig en vertrouwd. Zwart hoeft ook niet per se saai te zijn, zolang er maar een leuke vorm in zit of een apart accent (zoals kleur). Het zwarte in deze outfit: lange hemd van de Zeeman (zo, het is eruit... :P maar het staat toch stiekem best leuk), schoenen van Promod en jas van Bershka. Verder vond ik deze sjaal uit een Duits winkeltje (geen idee meer welke) er super leuk bij staan. Ook al is het duidelijk een andere kleur, het past op een of andere manier goed bij elkaar. En het geeft diezelfde balans, ook al zeg ik het zelf. Al deze foto's zijn trouwens gemaakt door mijn vriend met mijn iPhone. Ik had er niet super veel tijd voor, maar ik hoop dat dit toch wel een aardige impressie geeft.Tot slot, de look. Ik heb deze foto's (net als de rest) op het eind van de dag pas gemaakt met mijn telefoon. De felle zon accentueerde mooi mijn gebruikte Barry M pigmenten. Het resultaat was vrij donker en gedurfd (vooral voor op kantoor), maar ik voelde mij er heerlijk mee. En al helemaal in combinatie met deze outfit. Natuurlijk heeft iedereen zijn smaak, maar ik ben al blij als ik weer een outfit draag waar ik helemaal tevreden over ben.

15 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren! Toffe outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de outfit en de ogen zijn prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie outfit en look :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kan het niet vaak genoeg zeggen hoe fantastisch ik je ooglooks vind! En burgundy is natuurlijk altijd goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke combinatie. De kleur van je broek is erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie look hoor, allebei ! Ik draag ook graag zwart, geeft mij eveneens een veilig gevoel. Met zwart kan je niet veel mis doen :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit! Gave kleur, je broek! En je look is gorgeous.. love those sparkles!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Met deze kleur kan je haas niet fout gaan (ok dat type ik wel, maar er komen wel doemscenario's in me op). Het staat je geweldig :)

  BeantwoordenVerwijderen