woensdag 20 maart 2013

Een middagje Oberhausen: DM, Kiko, Douglas haul

Afgelopen zaterdag werd ik wakker met het volgende idee: "Goh, wat heb ik zin om weer eens naar DM te gaan... Het zou toch zo tof zijn om vandaag even naar Oberhausen te rijden om mijn beauty-hartje weer blij te maken." En ik had eigenlijk gewoon zin om vooral mijn verzorgingstash/voorraad aan te vullen. Waar kun je mooie, goedkope, niet-in-NL-te-vinden producten vinden? Jep, ik hou van shopping in Duitsland. Even op Twitter laten weten dat ik toch een schuldgevoel heb over mijn no-buy... en toen zat er de volgende reactie tussen: "No-buy geldt niet in het buitenland." Good enough for me! Op naar Oberhausen!Kiko! Ik moet er altijd naar binnen als ik er langs loop. Op Twitter las ik dat ook Kiko liquid sand lakjes had en ik was helemaal onder de indruk toen ik ze in de winkel zag. Super mooi! Op Instagram hebben jullie al de twee pastelkleurtjes kunnen zien (de aqua-kleur is trouwens voor Natascha), maar ik heb er voor mezelf dus nog een gekocht. Een rood/oranje glitter kleur die ik gelijk in de auto, op weg terug (geen geduld hé :P) heb opgedaan.... en wauw... te mooi voor woorden! Binnenkort swatches. Verder heb ik nog een mooie lila water eyeshadow gekocht en een nagellak remover zonder aceton.Steeds meer Douglas filialen in Duitsland beginnen het merk Smashbox te verkopen, zo ook Douglas in CentrO. Ik viel voor het oogschaduwpaletje uit de nieuwste limited edition. Super mooi! Binnenkort hier meer over. Verder heb ik gekozen voor een oogschaduw/potlood van Smashbox in een donker blauwe kleur. Ook al zo mooi en zeker langhoudend... de swatch bleef voor de rest van de dag op mijn arm zitten. :P Ook heb ik nog mijn ultieme favoriete eyeliner van ArtDeco meegenomen... ik kan echt niet zonder dit schatje. Bij de Douglas kreeg ik trouwens wel allemaal gave samples, waaronder ook een mini bodylotion van de nieuwste Cavalli geur... heerlijk!Nog even snel bij Lush naar binnen. Ik moest weer een nieuw flesje halen van The Olive Branch. Ik geef maar de schuld aan mijn vriend dat hij mij een kleine variant van deze douchegel voor mijn verjaardag had gegeven... Ik ben verslaafd, hij is zo lekker! En eigenlijk vind ik nog steeds dat mannen deze douchegel net zo makkelijk kunnen gebruiken... dus misschien wordt het de eerste echte unisex product op ons doucheplankje.Tijd voor DM! Ik schrok eerst toen ik hem niet op zijn oude plek zag, maar blijkbaar is DM binnen CentrO verhuisd. Nu zit het beneden, een beetje in een hoekje. En eigenlijk vond ik het verder vrij rommelig en het assortiment niet zo uitgebreid als normaal... oké, begin ik DM-verwend te worden? Nou ja, alsnog heb ik een aantal leuke dingen gescoord! Ik begin met een beetje "saaie" producten. Een nieuwe wimperkruller, bi-phase oogmake-up remover van Alverde (een natuurlijk merk, dus hopelijk kunnen mijn ogen er goed tegen) en Balea reinigingsdoekjes.Deo's! Op een of andere manier koop ik er altijd 1-2 als ik naar Duitsland ga. En nu is het, denk ik, wel duidelijk welke lijn ik de fijnste vind. Garnier Mineral deo's zijn echt heel erg goed, dus heb ik een klein voorraadje ingeslagen (inclusief een roller om te proberen). Ook zag ik een zwart flesje van Rexona staan... nooit eerder in Nederland gezien, dus hup in mijn mandje!Nog meer verzorging! Gezichtsreiniger van Bebe waar je volledig je make-up mee kunt verwijderen, dus ook oogmake-up. Ik ben heel benieuwd! Ook kocht ik nog een haarmasker (kuur) van Alverde. De ingrediënten zagen er goed uit, ik kan niet wachten om het te proberen. Tot slot nog een dagelijkse gezichtspeeling van Neutrogena, speciaal voor onzuivere huid. Ik ben nooit zo van dit soort producten geweest, maar toch ben ik hier erg nieuwsgierig naar geworden. Beide gezichtsproducten staan al trouwens op mijn te-gebruiken-plank. ;)Waaaaat? Zoveel nagellak? Haha, niet schrikken! ;) Dit zijn ook weer liquid sand lakjes, maar dan van P2. Alleen de lichroze is van mij, de rest gaat ook weer naar Natascha (zij heeft op Twitter haar wishlist meegegeven). Maar ik vond dat ze even met z'n allen op de foto mochten. Pretty! :)En tot slot nog een paar fijne make-upjes. Mascara van Alverde, omdat ik ook weer hoop dat mijn ogen dit merk aankunnen. Het borsteltje gaf de doorslag, het is zo'n gebogen variant. Gezichtspoeder van Maybelline... deze heb ik nog niet in Nederland gezien, en in Duitsland kostte deze nog geen 3 euro... jep, ik hou van DM. Een nieuwe color tattoo.... deze stond zooooo op mijn wishlist nadat ik de swatches van deze kleur gezien heb. Dit is pink gold, dus jullie snappen vast waarom. ;) En tot slot nog een lippenbalsem van Neutrogena, omdat mijn lippen extra verzorging kunnen gebruiken.Zo, ik ben weer eventjes voorzien! Het lijkt echt een berg aan nieuwe dingen, maar financieel viel de schade enorm mee. Ik wil het niet eens een schade noemen... Ik ben echt blij met alle goodies. Ik vind het nog steeds erg fijn om in Duitsland te shoppen. De prijzen, de keuze, alles. Love it!

20 opmerkingen:

 1. Wat een mooie aankopen! Leuke lakjes heb je geshopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow! No-buy in het buitenland niet geldig...jawadde! Zoveel leuks!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je lekker veel geshopt! Die KIKO lakjes zien er geweldig uit!! Ik ben alvast erg benieuwd naar de swatches!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke aankopen! Ik wil ook eens shoppen in Duitsland ;) Vooral voor de nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooie aankopen :) heb zelf nog nooit geshopt in Duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik moet dringend naar Duitsland. Maybelline en consoorten zijn er precies veel goedkoper!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die neutrogena scrub is mijn all time favorite geworden! Echt heel erg fijn :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nou, ik moet zeggen dat ik nu al ook behoorlijk onder de indruk ben. had het niet verwacht!

   Verwijderen
 8. Lol, het telt niet in het buitenland, dat is een goed excuus :p. Hele leuke dingen heb je gekocht, ik ben echt super benieuwd naar de smashbox producten en de lakjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke shoplog! Die lakjes... I'm in love! Zeker swatches maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Goede Score! Ik ga binnenkort ook weer shoppen in CentrO! Jammer dat je niet bij Flormar bent geweest! Is ook een mooi merk! En die sugar mat lakjes van kiko zijn echt lovely!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ben ik wel geweest, hoor :) maar ik vind het niet echt indrukwekkend merk... :(

   Verwijderen
 11. Mooie spulletjes! Ik ga volgende maand naar duitsland, dus ik hoop zeker een kijkje te kunnen nemen bij kiko en naar hun smashbox spulletjes. Mooie aankoopjes! Ben heel benieuwd naar het palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel geshopt maar als de prijs mee valt dan mag het! Wieeh :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oeh wat een pretty aankopen allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen