dinsdag 26 maart 2013

Favoriet: MAC Naked pigment

Je hebt van die kleuren make-up die heel neutraal lijken en toch bijzonder genoeg zijn om op te vallen. Naked pigment van MAC is er zo een. Deze kleine versie heb ik uit een set met meerdere pigmenten (LE van een paar jaar geleden), maar ik weet nu al dat mocht deze kleine beauty ooit opgaan, ik - zonder na te denken - een fullsize zou halen. Waarom? Kijk maar mee...De kleur naked is er ook in de vaste vorm en ik kan mij voorstellen dat het voor sommigen makkelijker kan zijn dan het omgaan met losse pigmenten. Toch vind ik pigmenten altijd net een iets mooier effect hebben. Don't ask why... Het voordeel van pigmenten is dat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt om je hele ooglid ermee te bedekken. Als je er voorzichtig en juist mee omgaat dan zul je niet eens weten wat een fallout is. Kortom, pigmenten zijn toch wel erg fijn om mee te werken. En vooral zulke mooie pigmenten als Naked...Hoe gebruik ik Naked pigment het liefst? Over een basis, zoals ik het met de meeste pigmenten doe. Naked vind ik vooral erg mooi met mijn beige L'oreal Infaillible oogschaduw eronder. Het resultaat heb ik trouwens al eerder in een neutrale look van de make-up challenge laten zien. Wat ik ook vaak doe is Naked als highlighter gebruiken. Prachtig voor onder de wenkbrauw of in de binnenste ooghoek.Hoe ik de kleur zou omschrijven.... heb je even? :) Het is een lichte beige, flesh-tone kleur met een beetje peachy en gouden ondertoon/shimmer. De shimmer is echt heel subtiel en toch geeft het iets extra's aan je look, zeker als je het als een highlighter gebruikt. Dit is echt mijn favoriet voor als ik een neutrale/zakelijke look wil maken. De kleur is heel subtiel, maar toch bijzonder genoeg. Ik heb nooit gedacht dat ik ooit zo gek zou zijn op een neutrale kleur, maar Naked heeft dit dus voor elkaar gekregen... ;)

13 opmerkingen:

 1. Heel mooi zelfs! En ok het is wel neutraal maar zoals je zegt toch bijzonder genoeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oehh, deze lijkt me mooi als highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een prachtig kleurtje inderdaad! Subtiel, maar toch bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er inderdaad heel erg mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Is inderdaad een prachtige pigment!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie pigment die kan je overal voor gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben zelf niet zo handig met losse poeders, maar ziet er wel een prachtige kleur uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig pigment! Op zichzelf is hij al gorgeous maar als highlighter zou ik hem ook zeker willen gebruiken .

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg mooie kleur en idd geschikt voor een zakelijke look !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil ook al lang een pigment van Mac proberen, deze ziet er idd heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen