vrijdag 1 maart 2013

Instagram tips: beauty inspiratie

Instagram is, naast Twitter, een grote verslaving van mij. Het is heel erg inspirerend en het kan je een kijkje achter de schermen geven (denk aan celebrities of MUA's). Ik heb al een keer een paar follow-tips gegevens wat Instagram betreft. Vandaag wil ik met jullie een paar inspirerende accounts delen. Ik ga maar dit keer geen voorbeeld-foto's plaatsen. Op Instagram kun je al makkelijk zoeken en als je het ook zonder Instagram wilt bekijken - tik in: www.instagram.com/ met desbetreffende naam erachter. Oké, hier zijn dan mijn beauty favorieten...


c_flower
Chrystal is een prachtige vrouw / make-up artist / en sinds kort ook een Youtube guru. Haar looks hebben niet vaak kleur, maar wel altijd veel op elkaar gestapelde wimpers. Elegant en toch wel heel bijzonder. Ik leerde haar kennen door de foto van haar pop-art look, wat bewijst dat zij toch wel heel creatief is. Misschien niet altijd heel bijzonder, maar wel leuk om te zien.

theevanitydiary
Een man! Ik ben eigenlijk nooit zo van mannen + make-up combinatie geweest, alhoewel - eerlijk is eerlijk - drags kunnen make-uppen als de beste. Maar Ariel (is dat niet een meisjesnaam?) is anders. Hij is expressief, creatief en alles wat je maar kunt bedenken. Zijn looks geïnspireerd op actiehelden (waaronder ook Spongebob :P) vind ik nu al legendrarisch. Prachtige kleurgebruik, enorm mooi om te zien! Zonder make-up is het een leuke jongen, maar met make-up... whoaaa! En oké, die lippenstift-foto's waarin je zijn stoppeltjes baard ziet vergeet ik dan maar even. :P

eyekandycosmetics, houseoflashes, sugarpillmake-up
Dit soort accounts zijn altijd leuk om te volgen. En dit zijn echt mijn favorieten. Zij laten de leukste looks zien waarin hun producten gebruikt worden. Genoeg inspiratie dus! En op deze manier ontdek je trouwens weer leuke Instagram accounts van andere creatievelingen.

aurevoirxo
Ook een populaire Instagram gebruikster die sinds kort een gelijknamige Youtube kanaal heeft! Tammy is vooral fan van lippenstift en dat kun je goed merken ook. Mooie lipswatches met vaak een bijpassende ooglook. En haar looks zijn prachtig! Vaak net als bij Chrystal niet al te kleurrijk, maar wel inspirerend voor wat meer neutrale looks.

makeupbyanna
MUA met altijd prachtige looks! Elke keer weer wonderbaarlijk. Zij is heel goed en ook weer - heel inspirerend. Vooral als je van meer opvallendere looks houdt, dan moet je haar zeker even checken.

joycebonelli
Joyce is een celebrity make-up artist die "haar werk" op haar Instagram graag laat zien. Ze doet make-up voor onder andere Nicki Minaj, Kim Kardashian en Nicole Richie. Super leuk om te zien!

Oké, voor nu moet dit genoeg inspiratie zijn. Ik volg inmiddels best veel van dit soort mensen op Instagram, maar dit is een selectie van aanraders. Laat maar weten als jullie nog tips hebben om te volgen! En volgen jullie mij ook? @fairynowings :)

10 opmerkingen:

 1. Thanks voor de tips! Heb nog maar een paar weekjes instagram :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf zit ik zelden op instagram. Maar soms zie ik op twitter wel eens leuke foto's voorbij komen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke tips! Ik ga zeker zo eens kijken. Ik kijk elke dag wel een paar x op instagram haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt zó ver achter op de hele Instagram hype...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor de tips, ik ga ze ook toevoegen! Vind ik altijd leuk om te bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb te weinig tijd om Instagram uit te pluizen maar af en toe kom ik via Twitter erg mooie dingen tegen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel! Inspiratie is altijd welkom! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke tips ! Ik ga ze zeker eens bekijken, always looking for inspiration.

  BeantwoordenVerwijderen