zaterdag 16 maart 2013

Kiehl's Oil Concentrate voor je haar

Jep, de haaroliën van Kiehl's zijn erg fijn. Het kost wat, maar dan heb je ook wel een topper in huis. Toen ik het in de winkel probeerde kon ik al niet uit twee soorten kiezen. Nu vind ik ze beide nog steeds net zo fijn als op de eerste dag. En ja, ik heb dus twee haaroliën van Kiehl's, maar ik wilde er toch aparte artikelen over schrijven in verband met verschillen in werking. Ik begin vandaag met eentje met de langste naam....Kiehl's Deeply Restoative Smoothing Hair Oil Concentrate - zo, dat is in ieder geval in één keer duidelijk wat dit product doet! Maar wat belooft Kiehl's verder precies?

Beschermende olie met Fair Trade argan- en sesamolie
Unieke formule dat het haar voedt en tegelijkertijd een natuurlijke anti-vochtigheidsbarrière vormt met glad haar als resultaat
65% minder pluizig haar, zelfs in vochtige omstandigheden

Veel oliën hoog op de ingrediëntenlijst? Check! Zoals jullie in mijn haarroutine-video al hebben kunnen zien, gebruik ik deze olie vooral samen met mijn tangle teezer. Waarom? Dit is best een zware olie, zelfs voor mijn dik haar. Met deze moet je heel goed oppassen, 2-3 sprays over de hele lengte moet al voldoende zijn (ondanks wat de verpakking zegt) zonder dat je haar er vet van wordt. Ik gebruik liever wat meer sprays en dan verdeel ik het nog goed met mijn tangle teezer.En het effect? Duidelijk zichtbaar. Mijn haar is zeker minder pluizig, het poreuze gaat inderdaad grotendeels weg. 65% kan inderdaad goed kloppen. Het is geen serum dat je haar volledig glad maakt, maar met deze olie voelt mijn haar veel beter en gezonder aan, maar ook de ergste pluis gaat gelijk weg. Ik gebruik deze olie nu een paar maanden en ik ben nog niet teleurgesteld. Heerlijk product. Kijk voor meer info op de website van Kiehl's. Daar kun je ook zien dat de prijs van deze olie € 30 is.

9 opmerkingen:

 1. ik heb nog geen Kiehl's producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt me fijn spul! Mijn haar is drama in de winter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai klinkt goed ! Zo'n tangle teezer ga ik mij ook gauw eens aanschaffen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niks voor mijn haartype, maar op zich klinkt het wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me zeker fijn! En ik heb sinds kort ook de Tangle Teezer ontdekt, zo'n fijne borstel! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt super goed! Ik heb de oil in cream van Khiel's :) Ik ben er ook erg tevreden over, al vergeet ik hem vaak te gebruiken

  BeantwoordenVerwijderen