maandag 25 maart 2013

Kiko Water Eyeshadow #224

Sinds kort zitten de mooie water eyeshadows in het vaste assortiment van Kiko. En terecht, de vormgeving van de oogschaduws is prachtig en heel uniek, maar ook de kleuren zelf zijn enorm mooi. Deze oogschaduws zijn iets duurder dan de andere Kiko oogschaduws, maar ongeveer 7 euro voor zo'n plaatje vind ik nog steeds erg budget. Kijken jullie mee naar deze schoonheid?De verpakking van de water eyeshadows hebben wel een metamorfose voor het vaste assortiment ondergaan. Strak, zwart en mat. Het past precies bij de rest van Kiko make-up producten. De oorspronkelijke Kiko oogschaduws waren ook een stukje groter en de verpakking was heel anders, kijk maar...De blauwe water eyeshadow is Royal Blue, de kleur die ik al twee jaar geleden gekocht heb. Het blijft nog steeds een erg mooie kleur en eigenlijk wilde ik weer een blauwe water eyeshadow scoren. Maar toch besloot ik om voor een soort Urban Decay Omen kleur te gaan: lila met een rozige blauwe ondertoon en subtiele shimmer.Prachtig om te zien! Reliëf, kleur, alles... Dit is echt een aanwinst voor je stash. Je zou bijna denken dat het zonde is om deze oogschaduw te gebruiken, maar zo ben ik zelf ook weer niet. Dat reliëfje verdwijnt trouwens ook niet snel, kijk maar naar mijn royal blue kleur hierboven.En de swatch van #224! Looooove it! Pigmentatie is echt heel goed. Alleen met dit soort water eyeshadows heb ik altijd een beetje ruzie: met een vinger swatchen - en ze zijn hemels, maar bij het aanbrengen met een kwast en pigmentatie is gelijk een stuk minder. Ik snap het ook niet... :( Met een kwast moet je veel meer opbouwen, alhoewel je natuurlijk ook je vinger kunt gebruiken voor het aanbrengen van deze oogschaduw. ;)Tot slot nog een foto die jullie op mijn Instagram hadden kunnen zien. Ik had namelijk de mooiste water eyeshadows geswatched toen ik bij Kiko in Oberhausen was. Onder kunstlicht glansden zij nog mooier, maar toen ik naar buiten liep en een foto bij natuurlijk licht wilde maken vond ik alle kleuren nog steeds prachtig. Mijn #224 is gelijk te herkennen. Maar zien jullie ook rechts een dupe van MAC's Expensive Pink? ;) Ik vind eigenlijk wel alle kleuren erg mooi, keuze genoeg wat dat betreft. Alleen structuur van deze oogschaduws houdt mij nog wel een beetje tegen om er meer van te kopen, maar misschien dat anderen er beter mee kunnen omgaan.

19 opmerkingen:

 1. Oh wauw, wat een prachtig pigment! Erg mooie oogschaduw :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi zijn deze! Ik heb er ook een aantal, ongebruikt natuurlijk, dus die zal ik maar eens voor jou bij elkaar zoeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enorm mooie kleurtjes. Ziet er ook luxe uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw! De verpakking en de pigment zijn super

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een geweldige print en de kleur.. amazing!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie oogschaduws. De print en de pigmentatie is echt wauw :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supermooi kleurtje, die pigmentatie is amazing! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze zijn geweldig. Ik heb er 1 gekocht in Rome, wilde dat ik er meer had gehaald toen. Volgens mij heb ik de expensive pink dupe

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De kleuren zien er prachtig uit ! Volgende week ga ik naar Rijsel en dan spring ik toch wel nog es bij Kiko binnen !

  BeantwoordenVerwijderen