dinsdag 19 maart 2013

Lancaster Aquamilk Day Cream

Al eerder hebben jullie kunnen lezen over de vernieuwde verzorgingslijn van Lancaster. Vandaag wil ik mijn ervaringen met jullie delen, nu ik de day cream een aantal weken gebruikt heb. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees snel verder.Deze crème is verkrijgbaar in een lichtere en wat zwaardere variant, maar ik ben wel blij met de "gewone" dagcrème (geschikt voor de normale, gecombineerde huid). Ook al heb ik een vette huid, moet het vooral in de koude periodes wat beter verzorgd worden. Daar zou deze crème heel geschikt voor moeten zijn dankzij een cocktail van honing en kokosnootextracten. Hij belooft hydratatie gedurende 24 uur en hij zou je huid zacht, gezond en glanzend (op een mooie manier) uit laten zien.Allereerst de structuur, het is een soort gel-crème, maar dan zonder het plakkerige en met het romige van een crème. Aquamilk is wat dat betreft een hele goede naam voor dit product. Dankzij deze structuur wist ik al dat er siliconen in zouden zitten. En ja hoor, die zijn er, maar ze vormen niet de basis van dit product (zoals het bijvoorbeeld toen bij Clinique serum was... brrr). Deze crème is juist heel aangenaam in gebruik, glijdt makkelijk over je huid, trekt heel snel in en laat mijn huid niet extreem glanzen. Nog een groot pluspunt is de geur... die is clean, fris en melk-achtig. Ik hou van dit soort geuren en daarom heb ik de LE bodylotion van Aquamilk allang op mijn wishlist gezet. ;) Qua hydratatie vind ik hem prima voor nu. Maar toen het buiten wat kouder was, voelden mijn wangetjes nog steeds een beetje trekkerig aan. Nou ja, dan is er nog altijd de rijkere versie van deze crème beschikbaar. En trouwens, Lancaster heeft ook niet gelogen toen zij zeiden dat je huid er zacht van wordt... zijdezacht zelfs, heerlijk. Mijn huid reageert gelukkig ook rustig op deze crème en dat is altijd een goed teken. De Aquamilk lijn van Lancaster is nu verkrijgbaar, de adviesprijs is 25 euro.

9 opmerkingen:

 1. ik ben zeer tevreden over de matifying fluid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt goed, ik ben ook erg benieuwd naar welke ingrediënten hierin zitten..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de aqua lijn een hele fijne lijn van Lancaster

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem ook nog gehad, maar dan in de oude verpakking. Vond het een fijne crème, niet te veel frullekes aan, maar gewoon degelijk en goed hydraterend. En handig met die tube, hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een erg goede moisturizer !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb de normale versie, maar ik ben heel benieuwd naar de mattifiërende versie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh fijn dat hij snel in trekt en je niet laat glanzen, ik vind dat altijd zo irritant. Voor kouder weer/drogere lucht heb ik ook altijd zwaarder geschud nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb hem ook staan om uit te testen! Klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen