dinsdag 5 maart 2013

Luxurious Present...

Als jullie mijn blog al een tijdje volgen, dan weten jullie misschien nog dat ik vorig jaar bruidsmake-up van mijn collega heb gedaan. Check ook hier het resultaat. Ik vond het een hele leuke ervaring en zij was ook nog eens tevreden. ;) Zij wilde mij hier nog apart voor bedanken, maar zij wist nog niet zeker hoe. Afgelopen week kwam ze met een idee om samen iets voor mij bij Douglas uit te kiezen... "verplicht" make-up shoppen? Oh yeah! Het idee van een snoepwinkel had ik al snel te pakken. Als je random iets mag uitkiezen, dan weet je het juist even niet meer... zoveel moois! En toch hebben wij samen voor mij twee mooie items uitgekozen... Een droom cadeau... Dat heel mooi werd verpakt. En omringd door Chanel monstertjes... toeval of toch niet? ;)Stond ik daar met mijn neus tussen luxere merken waar ik tijdens mijn no-buy niet zomaar iets van kan aanschaffen. En aangezien ik steeds een grotere zwak krijg voor dit soort merken (expensieve taste ain't good), was het snoepwinkel-gevoel nog tig keer sterker. Omdat ik laatst al zo onder de indruk was van Chanel besloot ik om mij tot dit merk te beperken... nou ja, beperken, ik kon niet kiezen!Wat zou ik kiezen: de prachtige LE highlighter, een duo-oogschaduw, de prachtige gloss? Na lang te hebben getwijfeld besloot ik dat mijn eerste keuze een quatro palette zou zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat als je dit vorig jaar tegen mij zou zeggen, dan zou ik mezelf voor gek verklaren: dit soort kleuren heeft toch ieder merk en zo bijzonder zien ze er niet uit? Maar nu ben ik een beetje uit mijn gekke kleuren fase, ik heb liever kleuren die je ogen extra mooi accentueren dan felle schreeuwende tinten. En het gevoel van chique make-up in je handen... oké, begin maar met stenen te gooien, maar ik geef het toe: ik hou ervan en ik vind het helemaal de moeite waard!Nadat wij een mooie palette hebben uitgekozen, mocht ik ook nog een lippenstift erbij hebben. Een Chanel lippenstift... Het moet natuurlijk in dezelfde stijl zijn. ;) Zowel palette als lippenstift zijn in de kleuren die ik elke dag kan dragen. Prachtig, onweerstaanbaar en heel chique. Met het kiezen van beide producten heeft mijn collegaatje mij geholpen en daarom vind ik ze extra bijzonder. Het is haar smaak en mijn smaak... en ieders smaak? :P Kijk maar mee...Tijdens het swatchen van alle quatro's werden mijn vingers natuurlijk getrokken richting de blauwe/paarse kleuren. Maar toen mijn collegaatje deze mooie palette voorstelde met bruine tinten erin, was ik om. Ik heb al zoveel blauw/paars in mijn stash en een mooie neutrale bruine palette is altijd veel handiger. Dus dit werd het resultaat: Les 4 Ombres in 39 Raffinement. En ik moet zeggen - wauw! In een woord prachtig! Er zit een mooie neutrale highlighter in, medium taupe, neutrale rozige beige kleur en een matte diep-bruine tint. Allemaal koele kleuren, precies waar ik van hou. Drie van de vier kleuren hebben wel een beetje shimmer erin, maar zoals jullie op de swatches kunnen zien is deze heel subtiel.Super mooi! Zonde dat de highlighter bijna wegvalt, in het echt was hij net iets mooier, maar het blijft een hele subtiele kleur. De donkerste kleur is ook echt donker, bijna zwart zelfs, en dat vind ik super. Alle vier de kleuren hebben een hele goede kwaliteit. Ze lijken een beetje poederig, maar dat is meer omdat het een soort baked oogschaduws zijn. Ik ben dus benieuwd hoe dit doosje er na een tijdje zal uitzien... :P In een ander artikel zal ik een look met deze kleuren laten zien. Ze zijn al dus zeker getest. Wat ik trouwens opvallend vond was de houdbaarheid van deze kleuren. Normaal maakt het mij allemaal niet zo uit, met een goede primer kan alles. Maar bij deze bleef de intensiteit tot in de late uurtjes zichtbaar. Chapeau Chanel!Bij zo'n quatro past elke lippenstift. Maar omdat ik een niet al te felle kleur wilde, besloten wij om voor deze prachtige koraal/roze Rouge Coco te gaan. De kleur heet 35 Chintz en geeft een mooie zachte tint aan de lippen. Het is heel lief en neutraal, past overal bij. Deze lippenstift wordt trouwens omschreven als hydrating creme lip colour, dus dat verklaart waarom het zo heerlijk is om te dragen. Het maakt mijn lippen niet alleen mooi, maar ook iets zachter.Mijn twee nieuwe baby's naast elkaar. Pretty! Ja, ik ben een sucker voor dit soort producten. Je kunt natuurlijk denken dat het veel te duur is en dat je er vast goedkopere alternatieven voor hebt, maar het is maar net waar je van houdt. Stiekem zouden wij allemaal een aantal van dit soort producten in onze stash willen. ;) Ik ben er echt ontzettend blij mee en ga er nog veel plezier mee beleven, dat weet ik zeker. Wat mij betreft een heel geslaagd cadeau, eentje vol met betekenis.

16 opmerkingen:

 1. ja ik laat mijn aankopen ook altijd inpakken bij douglas (a)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel grappig, het palette dat ik heb is uit de huidige LE en lijkt er heel erg op, ik draaag het trouwens vandaag. Kleuren hieruit zijn vrij mat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ze zien er super mooi uit en wat lief dat je dat mocht uitzoeken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er echt super mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw. Ik zit hier half mijn adem in te houden, omdat ik het beide mooie producten vind ;)
  En héél lief van je collega dat ze je op deze manier wilde bedanken. Dat is voor een beautyliefhebber toch wel het ultieme cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg lief dat ze je op deze manier wou bedanken, je hebt er 2 prachtige dingen uitgekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie aankopen vooral de lipstick :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, het is duur, maar ach, soms mag dat wel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige Chanel producten, hélémaal mijn smaak! Echt exact de kleuren die ik ook zou uitkiezen. :) Omdat het palette baked is, helpen de applicators die erbij zitten mij enorm om meer pigment op mijn ooglid te krijgen, een kleine tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wauw, dat zijn leuke cadeautjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, prachtig palette! Chintz heb ik ook, geweldige zachte kleur idd! ^^

  BeantwoordenVerwijderen