donderdag 21 maart 2013

My First... Burberry Beauty

Het blijft een heerlijk gevoel als je een winactie wint. Ik doe daar zelf eigenlijk bijna nooit aan mee. Ik doe het alleen als ik iets heel graag wil en daarom is het dan nog extra bijzonder om iets ook echt te winnen. Zo ook met deze mooie oogschaduw van Burberry die ik gewonnen heb op de website van Evelien.Dit was mijn prijs! Alles kwam in een feestelijke roze envelop, er zat ook een felicitatie-kaartje bij en een monstertje van het welbekende (of voor de meeste mensen bekende) Bambi parfum. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze al eerder in de winkel heb geroken en ik vond hem veel te jong voor mezelf. Maar wie weet, zal ik van de zomer toch nog een paar keer gebruiken. Zolang het maar zoet en fris is... ;) Maar goed, op naar hét cadeau...Titel spreekt natuurlijk voor zich. Dit is mijn eerst Burberry product en ik ben enorm aangenaam verrast. Het begon al bij het doosje dat van glad karton was en met een apart patroontje. Heel chique! En al helemaal als het doosje geopend wordt... de verpakking van de oogschaduw zelf is ook zeker erg elegant. Het is ook vrij zwaar en dat is misschien niet heel praktisch, maar versterkt zeker het gevoel van luxe.Zowel in de oogschaduw als op de verpakking met het spiegel-effect zie je het Burberry patroontje terug komen. Erg mooi en stijlvol. De kleur die ik nu in mijn bezit heb heet Midnight Brown en is een hele mooie bruine kleur die zeker niet te simpel of te saai is.Op de verpakking staat dat dit een sheer eyeshadow is, maar dat snapte ik eigenlijk niet toen ik het ging swatchen. Wow, wat een fijne pigmentatie! Dit is toch niet sheer? Toen ik de oogschaduw in een look ging verwerken begreep ik dat je deze oogschaduw ook heel subtiel kunt aanbrengen. Voor meer kleur en intensiteit moet je hem een beetje opbouwen, maar dat gebeurt eigenlijk al heel snel. De oogschaduw heeft trouwens een goede zachte structuur zonder korrelig te zijn en zonder fallout te geven.En wat is Midnight Brown eigenlijk voor een kleur? Hmmm, in ieder geval eentje waarvan ik geen dupe in mijn stash kan bedenken. Ik heb veel bruine kleurtjes inmiddels verzameld, maar niet iets wat hierop lijkt. Bruin, taupe of hoe je het ook wilt noemen - hij is erg mooi. Er zit een hele subtiele shimmer in die de kleur alleen maar iets bijzonders geeft zonder het satijnen effect te overdrijven.En een look met deze oogschaduw! Ik heb verder eigenlijk alleen een highlighter gebruikt. Ik vind het effect mooi, ook al zeg ik het zelf. Dit kun je ook een soort smokey eye noemen. Best natuurlijk en toch wel bijzonder. Het oogt niet zwaar, maar juist vrij neutraal. En doordat je deze kleur kunt opbouwen kun je er ook weer makkelijker diepte mee creëren. Kortom, absoluut een fijn cadeau waar ik heel blij mee ben! :)

12 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kleur, zo mooi gepigmenteerd! En de print van de oogschaduw is gorgeous! Gefeliciteerd ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh de verpakking alleen al is gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kleur en de verpakking is ook echt hemels!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke prijs om te winnen ^^. Mooie kleur in een prachtig doosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Een mooie kleur bruin, eentje die ik ook nog niet heb, hij is best speciaal. Spijtig dat Burberry beauty niet zo wijdverspreid is, ik zou graag eens de producten swatchen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, gefeliciteerd dat je hem hebt gewonnen! Super mooe kleur ook! De singles van Burberry zijn zeker de moeite waard, al helemaal als je van neutrale kleuren houdt ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een mooie kleur en de verpakking alleen al is prachtig!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sheer? Da's inderdaad zever. Wel een prachtige oogschaduw!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oooh pretty ! Een heel mooie klassieke kleur !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig!!!! En de Burberry oogschaduws zijn echt wel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen