woensdag 13 maart 2013

New Addiction: Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Dit product had ik al een tijdje op mijn wishlist staan en ik besloot om mezelf er eindelijk mee blij te maken... met dank aan al die mooie acties bij de parfumerieën, dat dan wel weer. ;) Clarins Instant Light Natural Lip Perfector zag ik al vaker op YT en blogs voorbij komen, zelfs mensen die minder beauty addict dan ik zijn zag ik ze gebruiken... hoe kon het nou zijn dat ik dit product nog nooit in mijn bezig heb gehad? Tijd om hier verandering in te brengen en te ontdekken of het inderdaad zo'n musthave is. En aan de titel te zien weten jullie nu al wat mijn conclusie werd...Instant Light is een hele lijn van Clarins die ervoor zorgt dat je look er nog beter uitziet. Natural Lip Perfector is verkrijgbaar in meerdere tinten, maar ik heb wel gemerkt dat deze keuze in de winkels vaak wat beperkter is. Geen idee of het dan ook echt per winkel verschilt, maar ik zag in de webshop van belissima dat er in ieder geval meer kleurtjes waren dan ik dacht. De tint die ik heb gekozen heet 01 Rose Shimmer, ik gok dat dit een van de populairste kleuren is omdat ik juist deze het vaakst tegen kom. En terecht... wie kan deze mooie baby-roze tint weerstaan?Ik ben er nog steeds niet over uit of het nou een lipgloss of een balsem is. Daarom beschouw ik hem maar als een fijne mix van beide. Natural Lip Perfector (of Eclat Minute Embellisseur Lèvres) bevat extracten van karité en wilde mango, het zorgt ervoor dat je lippen gevoed en hersteld worden. Ook belooft het volle, gladde en stralende lippen. En ja, ik ben het met elk woord eens. Sinds mijn lippen zo droog zijn moet ik eigenlijk wat vaker een balsem gebruiken. Maar op een of andere manier kan ik het mezelf niet aanleren, vooral voor gebruik overdags. Met deze lip perfector is het probleem eigenlijk weg. Ik geniet als ik hem gebruik en ik merk hoe fijn het voor mijn lippen werkt. Mijn lippen zijn inderdaad gladder en droge plekjes zijn grotendeels verdwenen. Het genieten komt trouwens ook door de heerlijke zoete geur en smaak, maar ook door de fijne textuur die echt als een balsem aanvoelt. In een woord, heerlijk! Oké, nog een woord - verslavend. ;)De applicator ziet er trouwens nu helemaal roze eruit, ik heb de huidige applicator maar niet op de foto gezet. Niet zo charmant, maar wel erg fijn bij het aanbrengen. Je voelt ook wel dat deze lip perfector een gel-structuur heeft en dat zie je ook bij het aanbrengen. De kleur blijft niet lang zitten, maar dat is in dit geval helemaal niet erg. Die tijd dat het op mijn lippen gezeten heeft, hebben de lippen een oppepper gekregen en ik vind ik echt niet erg om hem opnieuw aan te brengen. De prijs valt in mijn ogen ook wel mee: zo rond 15-16 euro.

18 opmerkingen:

 1. toffe kleur :) de prijs valt inderdaad goed mee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! lijkt me een handig product

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooie kleur ! Ik heb er al vaker naar staan kijken in de parfumerie maar toch nooit meegedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, naar deze ben ik al langer benieuwd! Ik zie ze regelmatig op YouTube voorbijkomen en ze schijnen echt goed te zijn. Ik neig normaal gezien niet zo naar de make-up van Clarins, maar voor deze moet ik wel een uitzondering maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jij ook al! Ik lees overal hoe geweldig deze is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg mooi uit! Heb er al vaak iets goed over gelezen, misschien toch maar is zelf uitproberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi effect zeg! Zeker als het ook nog verzorgd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig kleurtje en het klinkt als een fijn product! Ik vind dit soort applicators ook erg prettig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is typisch een PF kleurtje. Echt zo mooi.
  Liefs, xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, het ziet er zo mooi glossy uit! De textuur klinkt ook heel erg prettig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben net zo enthousiast en heb er juist van de week een zelfde soort artikel over geplaatst. Ik gebruik hem non-stop vanaf dat ik hem heb, nu zo'n anderhalve week. Zelfs in dit koude, gure weer blijven mijn lippen gevoed en verzorgd hiermee en het ziet er ook nog eens mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen