zondag 24 maart 2013

Random updates: kappers en zonnebanken

Mijn blogje bestaat inmiddels al meer dan 3 jaar. Het leek mij leuk om eens in de zoveel tijd een random updates thema te maken. Dit houdt in dat ik een aantal artikelen voor jullie selecteer die al eerder op mijn blog verschenen zijn en die misschien nu nog leuk zijn om onder de aandacht te brengen. Laat maar weten of jullie dit ook een leuk idee vinden! Oké, hier gaat ie dan...


foto van wehartit.com

Zonnebank: pro's en contra's
Zonnebank blijft altijd een gevoelig thema. De ene roept dat het hartstikke gevaarlijk is voor je huid, de ander beweert dat het juist je vitamine D helpt aan te vullen wat weer goed is voor je botten etc. Toen ik de zonnebank een paar jaar geleden pas ontdekt had, werd ik er een beetje verslaafd aan. Nu is het meer een kwestie van tijd... die ik dus niet heb. Daarom ben ik al blij als het lukt om eens in de maand of twee even 20 minuutjes mee te pakken. In mei 2010 heb ik alle pro's en contra's van de zonnebank onder elkaar gezet. Iedereen moet natuurlijk eigen keuzes maken, maar zo'n artikel kan hopelijk daar handig bij zijn.

EOTD: zachte pin-up look (video/foto-tutorial)
Mijn eerste YouTube video.... ever. Het is eigenlijk om je voor te schamen, maar hey, dit is hoe het in 2010 begonnen is. Toen heb ik de hele combi van video's opnemen en bewerken nog niet ontdekt en daarom deed ik het maar op basis van foto's... dramatisch... maar ook wel weer grappig om te zien. :P

Eyeliner +dé wing *how to*
Mijn oude foto tutorial! Zo teken ik mijn wing nog steeds! Nou ja, nu is de vorm misschien iets anders. Iets strakker en een stuk spitser... en veel meer winged out. Maar de principe is nog niet gewijzigd. Ik wil misschien binnenkort in een filmpje laten zien op welke manier je de vorm van je ogen kunt wijzigen, waarbij het vaak vooral om de vorm en de dikte van je wing gaat... laat maar weten als hier animo voor is.

Haar laten verven bij de kapper *waarom, hoe en tips*
Een van mijn eerste uitgebreide artikelen! Alles over mijn bezoeken aan de kapper + waar je allemaal op moet letten als je bij de kapper zit. En zoals ik altijd al zei: heb je een goede kapper, blijf eraan trouw... vooral als het om het verven gaat.

WaiWurrie?
Wisten jullie dat ik in 2010 een rondemiss ben geweest? Jaja, heb ik dat ook maar een keer in mijn leven meegemaakt... :P Het leukste daaraan was nog waarschijnlijk de kledingsponsoor uit de buurt. Ik en de andere miss zouden eerst een gek rokje krijgen, maar uiteindelijk werd het subtiel zwart met een glansje. Die Vila broek is trouwens nog steeds een van mijn favoriete broeken ever... er zit nu al een gat in, maar zolang je er niet doorheen kunt kijken blijf ik hem dragen. :P En het topje en het sjaaltje draag ik ook erg graag. Alleen het jasje is nog steeds een verhaal apart. En toch... wie had het nou gedacht dat deze kleding ook na mijn rondemiss zijn zo enorm zou bevallen? En dat rondemiss zijn heeft mij een mini bekendheid opgeleverd... als mensen nu op mijn naam googlen dan komen zij een citaat tegen over het zoenen van zoveel mannen op een dag... en bedankt, vriendelijke journaliste, voor het uitkiezen van deze zin... :')

9 opmerkingen:

 1. dat van die miss wist ik nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel! Ik ben ook verslaafd geweest aan de zonnebank.. maar ik ben sinds een jaar niet meer geweest.. Ik kreeg pigmentvlekjes en ben er mee gestopt!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel :-) ga de andere artikelen ook eens bekijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk artikel Miss Rondemiss! :) Ik zonnebank niet meer...deed het vroeger vaak maar merk dat mijn huid serieus verbeterd is sinds ik niet meer ga...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuk ! Ik ga zelden onder zonnebank maar dat is omdat ik er toch niet echt bruiner van word. En wat je zegt van een goede kapper is absoluut waar ! Ik ben nog steeds op zoek naar ene die mij 100 % bevalt !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel, ik ga de andere artikelen ook even bekijken. -x

  BeantwoordenVerwijderen