donderdag 7 maart 2013

Sephora Outrageous Volume (Dramatic Volume Mascara)

Ik kan duidelijk niet zo goed meer plannen 's avonds.. of: te veel leuke dingen te doen en te weinig tijd? Eerst met zombies vechten op de iPhone, op Bloglovin chillen en toen om 21:30 gebeld worden door een collega die jou als luisterend oor beschouwt... wat wel weer leuk is, maar toen was het opeens 22:36, woensdag avond en ik moest nog een artikel voor donderdag hebben. Dus hier zit ik dan... vooruit schrijven, wat is dat? Hey, dat is weer een apart begin voor een artikel, maar ik moest het even kwijt. :) Oké, even aandacht voor belangrijkere dingen. Mascara! Daar wilde ik het even over hebben.Sinds kort heb ik weer een favorietje (is dat wel een woord?) ontdekt. Ik ben best kieskeurig wat mascara's betreft. Ja, mijn wimpers zijn vrij lang van zichzelf, maar ik mis altijd volume. Ik wil dat mijn wimpers dik en opvallend zijn, en dat ze vooral bij elke look (hoe donker die ook is) zullen opvallen zodat ik geen valse wimpers nodig heb. Valt wel mee qua eisen, ook al zeg ik het zelf. Oh ja, nog iets, voor vezel-mascara ben ik allergisch en dat zijn dus inmiddels heel wat mascara's. Probeer dan nog maar een goede te vinden. En toevallig heb ik er nu een waar ik helemaal tevreden over ben.Outrageous Volume mascara van Sephora.... Sephora mascara? Dit is mijn eerste! Deze mascara heb ik nog met Kerst gekregen en ik had er eigenlijk niet veel van verwacht. Een paar weken geleden besloot ik hem uit te proberen en het heeft maar heel even geduurd voordat ik merkte dat het effect eigenlijk precies naar mijn wensen was.Het is zeker een opvallende mascara. Schattige tube, dik formaat en een apart borsteltje. Ik moet zeggen, alles vind ik er prima aan. Het borsteltje bleek ook nog eens handig te zijn, het kamt echt goed je wimpers door. Ik zeg niet dat je met deze mascara totaal geen aan elkaar gekleefde wimpers krijgt, maar persoonlijk vind ik het niet heel erg. Het gemak waarmee je deze mascara aanbrengt en het uiteindelijke effect vind ik het belangrijkste.Links is de look die morgen nog uitgebreid aan bod komt, in het midden en rechts zien jullie een random doordeweekse look (trouwens, dat is dus een voorbeeld van hoe mijn shimmery bareMinrals basis eruit ziet met de matte oogschaduws). Jep, mijn wimpers vallen zeker op. Zelfs mijn vriend heeft het gemerkt en dat betekent dat je er niet omheen kunt. :P Ik hou van dit effect. Of je nou een rustige look draagt of iets wat zwaarder is, deze mascara laat je ogen nog meer opvallen. Dramatic Volume? Helemaal mee eens. Het blijft ook nog eens perfect zitten de hele dag, ook de krul, maar deze mascara is niet waterproof (daar bestaat vast ook wel een versie van). Ik weet eerlijk gezegd niet hoeveel deze gekost heeft, omdat het een cadeau was, maar Sephora kennende... en plus die acties die ze regelmatig hebben... ik zeg, dit is niet de laatste keer dat ik dit schatje in mijn stash heb.

17 opmerkingen:

 1. mooi resultaat en speciale verpakking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow super ersultaat geeft deze, had ik niet verwacht! vooruit bloggen, inderdaad, wat is dat ? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi of moet ik zegen 'OUTRAGEOUS' ;-) resultaat. De verpakking vind ik ook heel apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, het resultaat mag er zeker zijn! Je hebt al zo'n prachtige wimpers maar nu vallen ze idd echt nog meer op! Amazing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb hem een keer gehad. Ik vind het een fijne mascara maar hij droogt wel vrij snel uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi effect, wauwie! ^-^ En het is een verdacht leuk artikeltje geworden, zelfs al moest je dit last-minute schrijven hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb hem ook, en vind hem erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie verpakking en mooi effect ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat ziet er goed uit! Ik heb wel een zo'n beetje dezelfde mascara-eisen, dus misschien moet ik deze ook maar eens proberen. Ik vind dat soort borsteltjes ook prettig. Ik heb trouwens wel eens de lash plumper mascara van Sephora gehad waarmee ik best tevreden was, maar die heeft een gewoon borsteltje, dacht ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er heel mooi uit zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh, heel mooi ! Exact het soort mascara dat ik graag gebruik. Die koop ik zeker eens bij Sephora.

  BeantwoordenVerwijderen