donderdag 14 maart 2013

Sephora stopt in NL - wat vind jij ervan?

Toen ik dit berichtje gisteren ochtend op Twitter las, moest ik gelijk even denken hoe ver 1 april was. Maar het duurt nog wel even, dus dat kan het vast niet zijn.... en anders is het een hele trieste grap. Sephora stopt namelijk in Nederland. Gewoon zomaar, uit het niets, alle social media kanalen zijn dicht en er is geen verdere tekst/uitleg gegeven, Een beetje gek natuurlijk... Nou ja, op de website van Sephora is het volgende berichtje geplaatst:

Sephora zal per 1 juni 2013 de Nederlands markt verlaten. Tot in de loop van mei kunt u genieten van ons uitgebreide assortiment binnen de V&D bij onze vestigingen. Graag willen wij al onze klanten en relaties danken voor uw loyaliteit. Via deze pagina houden we u op de hoogte over de ontwikkelingen rond Sephora Nederland.
U kunt blijven genieten van de artikelen van Sephora door deze te bestellen via www.sephora.frWhaaaaaa, als ik zeg dat ik het jammer vind dan zeg ik eigenlijk niks. Ik zat te stuiteren toen Sephora net naar Nederland kwam en ik was erbij op de eerste openingsdag in Utrecht. Sephora is mijn meest favoriete winkel en mijn ouders en mijn vriend kopen alleen daar mijn cadeaus voor verjaardag of Kerst. Sephora is zooooo.... mij. Mijn vriend vond mij daarom ook extra zielig toen ik het gisteren ochtend vertelde. En ik vind het zelf ook. :( Dag Urban Decay, Make-up Forever, Too Faced, bareMinerals, NailsInc, Benefit en dat soort merken.... ik zal jullie zeker missen. En ja, tuurlijk kun je e.e.a. nog wel online vinden (beautybay schijnt ook een aanrader te zijn), maar ik wil beautyproducten altijd swatchen en "in het echt" zien. En om nou elke keer weer naar Parijs te gaan.... *gaat op zoek naar een geldboom*. Ik vind het stom... en raar... en teleurstellend. Maar ik was even benieuwd of er nog meer mensen zijn die dit als een drama in het beautyland ervaren. Tell me!

18 opmerkingen:

 1. Ik vind het ook wel een drama, ik ga al speciaal naar NL omdat het in België niet te krijgen is en dan gaat het daar ook eens weg >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het echt super jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. baal er wel van :(
  het zat voor mij al niet dichtbij en nu is het helemaal onbereikbaar geworden >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja ik vind het echt een dikke teleurstelling..
  Ik snap er ook helemaal niks van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik baal hier ontzettend van! Gelukkig kun je nog een aantal leuke merken zoals Benefit kopen bij Douglas (was daar trouwens ook goedkoper) maar Urban Decay zal ik zeker missen... ook het huismerk was fijn. Jammer dat ze het hier niet gered hebben. Ik zat eerder al te hopen op zelfstandige Sephora's in NL maar dat gaat er dus zeker niet van komen :-(((((

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik hoop dat ik nog wat producten kan scoren als ik er ga in april

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Niet leuk. Ik ga in ieder geval effe een voorraad inslaan, dat weet ik! Ga je mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het heel erg jammer, aangezien ik in Belgie woon en hier geen sephora is vond ik het altijd wel leuk om dan een tripje naar nederland te maken voor de sephora. Damn it, ik ga een voorraad inslaan denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik woon in België dus wij hebben sowieso al geen Sephora... Maar ik vind het wel jammer voor de Nederlandse meiden, en ook jammer omdat ik hiervoor altijd naar Nederland kwam.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik schrok ook wel een beetje toen ik het nieuws hoorde, had het ook helemaal niet verwacht! Als ik in de buurt van de Sephora was ging ik wel altijd even naar beneden om wat rond te kijken, maar eigenlijk koop ik de spullen waar ik voor naar Sephora zou gaan, zoals Urban Decay, Too Faced, MUFE, Benefit etc, altijd online bij Beautybay. Maar vind het toch ook wel jammer dat ik nooit meer zo eventjes de Sephora in kan lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Voor mij is het geen drama, er is een Sephora op een uurtje rijden van hier in Frankrijk, dus ik geraak er wel ;-). Maar het is toch jammer voor NL en de kans dat Sephora naar België komt is nu wel helemaal klein.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het jammer dat hij weg gaat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het verschrikkelijk. Was echt in shock en eigenlijk stiekem nog steeds. Ze zeggen dat er dan Ici paris voor terug komt, no thankyou!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het erg jammer. Beetje ook een vage reden, die internationale groei. Ik ben eens benieuwd of de merken die nu terug 'beschikbaar' worden voor verkoop, door een andere parfumerie zullen worden opgepikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik baal echt van dit nieuws. Sephora heeft juist die fijne merken die je bij andere winkels niet kunt kopen. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik vind het ook echt niet leuk.. ik kocht er altjd graag UD etc. Echt vet balen, haalt een groot deel plezier uit een shoptrip weg. Slecht excuus ook, internationale groei. En heb ook geen zin in nog meer Ici's... daar hebben we er sowieso al erg veel van, echt een plaag gewoon

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Make Up For Ever is in NL online verkrijgbaar bij Emeral Beautylife Cosmetics
  www.extreme-beautylife.nl

  BeantwoordenVerwijderen