maandag 18 maart 2013

Sisley Golden Touch Eyeshadow

Ook luxe merken zoals Sisley brengen seizoensgebonden limited editions uit. California Soul collectie van Sisley, die nu in de winkels ligt, laat je gelijk zien waar zomer voor staat. De prachtige stranden van Californië met warme zand onder je voeten... ik zie mezelf er echt op liggen. Subtiele make-up met gouden sparkle, maar ook vooral de welbekende orchideeënblush die voor deze collectie opnieuw uitgebracht is... heerlijk om te zien!


bron foto

Ik was serieus van plan om een backup van deze blush te halen, maar uiteindelijk heb ik het maar niet gedaan. Ik bedoel, hoevaak maak ik nou een blush op? Uiteindelijk ben ik toch ook wel voor de rest van deze collectie gevallen... Vooral met in mijn achterhoofd "ik moet meer bronze-achtige kleuren hebben" viel mij golden touch oogschaduw op. Goud of bronze? Hoe dan ook, I loooooove it!Make-up van Sisley komt altijd in de vrolijke verpakking met gekleurde strepen. Lekker opvallend en ook best origineel. De verpakking van de producten zelf is wel subtieler en chiquer. Zo zit deze oogschaduw in een zwart mat doosje met een glanzend kroontje daarop. Het kroontje vind ik super cute, maar voor de rest ben ik geen fan van deze verpakking. Het is vrij licht en het geeft zo'n cheap plastic gevoel. Als ik het met mijn ogen dicht in mijn handen zou nemen, dan zou ik niet denken dat ik een product van 20 euro (of hoe duur deze ook was) vast houd. Maar goed, dat terzijde, het gaat om de inhoud.Vanaf het eerste moment werd ik verliefd op de kleur. Ik dacht eerst dat het meer bronze was, maar hij is ook wel duidelijk goud. Of iets er tussenin. Prachtig om te zien! Het is een mooie metallic kleur met een beetje subtiele shimmer erin. Het glanst echt ontzettend mooi! En wat er nog bijzonder aan is... de structuur. Hieronder zien jullie hoe de oogschaduw eruit ziet nadat ik het geswatched had.De oogschaduw heeft een vaste vorm en tijdens/na het swatchen lijkt het meer op een crème dan een vaste oogscahduw. Terwijl het helemaal niet crème-achtig aanvoelt! Heel apart, zo'n product kom je niet vaak tegen. Ik heb wel een blush met ongeveer dezelfde cream-to-powder structuur, maar een oogschaduw is toch wel een andere beleving. Deze structuur helpt juist om dat metallic effect te versterken (zonder te overdrijven). Het past wel bij de chique Sisley uitstraling.Deze structuur heeft trouwens wel een beetje invloed op de pigmentatie. Met een veeg krijg je niet gelijk een super dekkend resultaat. Het is juist vrij subtiel en je moet het een beetje opbouwen. Ik zie het absoluut niet als iets vervelends, dit hoort een beetje bij dit soort oogschaduws. Maar het is wel goed om er rekening mee te houden. En de kleur... die maakt veel dingen goed. Ik raak niet uitgekeken...Hierbij nog een snelle look... die gemaakt is bij slechte verlichting, aan het eind van een lange dag. Ik was eigenlijk niet van plan om nog een look aan dit artikel toe te voegen. Maar toen ik zag hoe mooi deze oogschaduw bleef zelfs bij zulke omstandigheden, besloot ik om het snel met mijn iPhone vast te leggen. En gelukkig kun je nog steeds zien hoe mooi hij glanst, ook al zal het bij betere verlichting nog mooier zijn. Kortom, ik ben fan. Met dit kleurtje ziet elke look er extra speciaal uit en zo voelt het ook. Ik weet zeker dat ik er nog veel plezier mee zal beleven. Go, Sisley!

13 opmerkingen:

 1. Echt een prachtige oogschaduw.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die blush is echt wel de eye catcher van de collectie voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat jou prachtig, maar ik had eens een soortgelijke kleur die ik niet kon hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooi! Ik heb zo'n koperrode kleur van Sisley en idd ze lijken crème maar zijn het niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaargh, ik heb de blush nu nog altijd niet. Ben er al een aantal keer voor geweest, telkens hadden ze de collectie nog niet, en nu ben ik het eigenlijk een beetje beu. Ik probeer mezelf wijs te maken dat het voor mij toch niet als blush kan dienen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nou, geloof mij, hij past stiekem bij iedereen..... :P #sorrymaarhetiswaar

   Verwijderen
 6. Heel mooi! Goud geeft altijd een mooi effect

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk artikel, hele mooie makeupjes!

  BeantwoordenVerwijderen