zaterdag 30 maart 2013

Smashbox Love Me Palette

Heel enthousiast werd ik toen ik de nieuwe collectie van Smashbox bij de Duitse Douglas zag. Smashbox vond ik altijd een mooi merk. Klassiek en toch gedurfd. Maar op een of andere manier heb ik er nauwelijks producten van in mijn bezit. Tot ik dus deze voorjaars LE zag... het liefst wilde ik beide paletjes, blush en.... eigenlijk wel alles meenemen. Maar ik heb het nog best netjes bij 1 palette gehouden. En als ik zeg dat die bijzonder is, dan zeg ik eigenlijk niks. Hierbij een impressie van deze beauty...Check de vormgeving van het doosje - hoe cool! Love Me collectie is ontstaan uit een samenwerking met kunstenaar Curtis Kulig die deze mooie graffiti heeft gecreëerd. Bekijk ook hieronder het korte filmpje over deze fijne en creatieve samenwerking:


Mooi hé! Ook de sneakpeek van de hele collectie. ;) Er zitten dus twee palettes in, eentje met wat rustigere beige/bruine kleuren en eentje met donkerdere/blauwe kleuren. Drie keer raden welke ik heb gekozen...Maar eerst nog even aandacht voor het doosje... super mooi gedaan! Buitenkant, binnenkant, alles! Zien jullie al de kleuren? ;)En dit is dus hoe het er van binnen uitziet. Zo'n palette valt gewoon op, dus is het niet zo gek dat deze meteen mijn aandacht trok. Prachtige verpakking, maar het wordt nog beter...De zwarte Love Me letters vormen dus gewoon een soort tussen-dekseltje. Hoe gaaf is dat! De oogschaduws zijn verder verdeeld over ongelijke vakjes. De lichtste oogschaduws nemen de grootste vakjes in en blijkbaar heeft Smashbox dit bewust gedaan. Aan de achterkant van het doosje zat een QR code en daarachter zat het onderstaande filmpje. Daarin kwam naar voren dat de neutrale kleuren toch het meest gebruikt worden en daarom nemen ze de grootste plaatst in deze palette in. Check nog zeker dit filmpje voor betere impressie van deze palette...


Ik moet wel eerlijk zijn dat ik niet zo gek ben op zulke lichte kleuren op een donkere huid. Ze lijken bijna te verdwijnen wat weer hartstikke zonde is van zo'n mooie palette. Op een lichte huid zien de kleuren er veel meer uitgesproken uit.Pretty! Ik ben echt gek op alle kleurtjes. Maar ik werd wel meteen verliefd op een ervan... de kleine donker-bruine helemaal links. Hij leek meer paars-bruin, een hele unieke kleur die ik nooit eerder gezien heb. Maar ook de rest van de kleurtjes glinsterde zo mooi, ik moest echt deze palette hebben!Een donker blauwe kleur met shimmer, en drie mooie neutrale (maar geen saaie!) tinten zoals beige/goud, licht roze en baby blauw... heerlijke kleuren die je inderdaad elke dag kunt gebruiken.BAM, de swatches!! Licht aangebracht en wauw... ik ben er zelf helemaal weg van. Op de foto's ziet het er al mooi uit (al zeg ik het zelf), maar in het echt zijn de kleuren helemaal onweerstaanbaar.Nog meer swatches! Ik kan ernaar blijven kijken! Ik moet ook zeggen dat sinds ik deze palette heb, ik het bijna elke dag heb gebruikt. Er zit altijd wel een kleur tussen die je kunt gebruiken. Mijn verliefd-op-het-eerste-gezicht-kleur is prachtig bij een smokey eye, maar ook als een aanvulling op andere kleurcombinaties. Dus ja.... I'm in loooove! Deze palette heeft ongeveer 30 euro gekost en is dus te koop in Duitsland en anders online.

17 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een prachtig palette! Mooie tinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig palette en super mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wauw. Niet alleen prachtige verpakking (die letters en hoe ze vloeien over de randen van de kleuren, erg goed gedaan) maar ook kleuren die meteen aanspreken. Ik snap dat je dit niet kon weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke verpakking en mooie kleuren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. waaaauw!! wat een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De glans is werkelijk prachtig maar het zijn niet echt mijn kleurtjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtig palette!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n leuke palette ! En de vormgeving is eens wat anders ! Echt mooi :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jezus Maria Jozef, wat een schitterende verpakking! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb het vandaag in Düsseldorf nog in mijn handen gehad..maar door alle glitter en shine toch maar netjes terug gelegd, het is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw gaaf palette en wat een pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen