zondag 10 maart 2013

What's on my iPhone (video)

Deze video heb ik al vaker op YouTube gezien en elke keer was het weer leuk. Ik besloot om ook even te laten zien wat ik allemaal op mijn iPhone heb... nou ja, even, ik heb al zoveel apps verzameld dat ik die tijd (bijna een kwartier) echt nodig heb om ze allemaal kort toe te lichten :) Kijken jullie mee?Op mijn nagels draag ik trouwens Flip Flop Fantasy van China Glaze. Ik was bang dat die te fel zou zijn voor deze video (dit is pas true neon, bijna oogverblindend), maar het viel mij uiteindelijk gelukkig mee. ;) Happy sunday, ladies!

11 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Mooie apps heb je op je iphone staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben direct die iMadeFace gaan downloaden, kende het nog niet! je hebt echt leuke apps, ik wil er ook meer, maar heb helaas niet zo veel ruimte, word opschonen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij mij staat er echt lang niet zo veel op! Het vertraagt alles zo al die apps...verder dan de Tube Map van Londen en Amsterdam, een navigatie en wat fotobewerkingsprogramma's staat er niets op...oh jawel..Soundhound, kan ik niet zonder!En Viber uiteraard :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Ik heb vooral veel apps voor het maken en bewerken van foto's. Download eigenlijk steeds wel nieuwe dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb best weinig apps op mijn iphone. Wat niet wil zeggen dat ik het ding niet constant gebruik. Het is bijna een verlengde van mijn hand geworden ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. HAai, waar kan je tegenwoordig nog nagellak van China Glaze vinden? ik zoek namelijk dit kleurtje al even! ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, dit was een limited edition, dus het duurt even voor je hem vindt. Ik had die van mij in de blogsale gescoord. Probeer anders eBay.

   Verwijderen
 7. Mooi kleurtje van China Glaze. OMG nu wil ik ook zo graag een iphone 5. Zulke filmpjes zijn zo slecht voor mij. Leuke apps.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen