vrijdag 5 april 2013

Cute combi: Steel My Dazzle

Het begon allemaal met mijn nieuwste nagellak kleur van Catrice... nou ja, nieuw, ik heb deze al een tijdje geleden gekocht, maar nog steeds niet gebruikt. Ik had even geen zin meer in donker. Tot nu toe. Ik las dat dit lakje een brushed metal effect had en was gelijk nieuwsgierig. Maar ook de fijne glittertjes hadden gelijk mijn aandacht. Bijzonder lakje, en dat bleek hij zeker te zijn!Metalic en mat, alles wat ik ervan verwacht had. Steel My Heart is een bruin lakje met een hele fijne blauwe shimmer. Deze zie je eigenlijk nauwelijks, maar het geeft wel een bijzondere touch. En toch vind ik dit heel apart... Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Aan de ene kant doet hij mij ook een beetje denken aan een luchtigere versie van liquid sand. Maar aan de andere kant is dit net even anders... Ik heb deze kleur ongeveer een dag gedragen en besloot mijn ringvinger een beetje op te vrolijken met mijn nieuwe topcoat van W7.Dit werd het resultaat! Toch niet zo somber meer... En toen mijn vriend mijn nieuwe Catrice kleur vergeleek met "dode mensen nagels" was ik om. Dit moest even iets vrolijker. En die glitter topcoat staat toch helemaal niet zo gek bij de donkere matte tint...En wat bleek? Match made in heaven! Dit is zo'n toffe combinaties dat ik nu al dagen naar mijn nagels blijf staren. Te leuk gewoon! Ik ben helemaal tevreden. De chunky confetti van W7 heeft trouwens een naam - Multi Dazzle. En wat is het leuk! Confetti-glitter heeft precies de goede grootte en verdeelt zich ook nog eens heel makkelijk.Zo'n confetti-glitter is fun... Nooit gedacht eigenlijk, en toch ben ik blij dat ik hem eindelijk heb. En ik ben ook wel nieuwsgierig met welke kleuren dit net zo leuk zal staan. Alhoewel dit nu al een favoriete combinatie is. ;)Hierbij een close-up. Je ziet nog steeds een beetje van die shimmer van Catrice lakje. Blauwe confetti stukjes passen er helemaal bij. ;) En al die andere kleuren ertussen staan ook extra leuk. Love confetti polish!Zo zie je maar... gewoon uitproberen en dan kom je vanzelf tot leuke ontdekkingen (of in dit geval combi's :P). Misschien ligt het aan mij, maar ik word hier echt vrolijk van. Ook al is het een donker lakje, ik vind hem nog steeds iets stoers hebben met deze topcoat. Met grote dank aan Catrice en W7! ;)

13 opmerkingen:

 1. Super mooi! Ik zie glans toch ook wel liever dan mat eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie effect heeft de catrice lak zelf :D In combinatie met de lak van W7 is het look leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lakjes en leuke combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, dat matte vind ik echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zonder topcoat vind ik je nagellak heel bijzonder maar met topcoat vind ik ém het mooiste!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het een leuk effect hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke combi :) die basis lak is echt super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is Steel My Heart een bijzondere lak, voor mij heeft hij wat meer zonder top coat

  BeantwoordenVerwijderen