dinsdag 2 april 2013

Favorieten van maart 2013

Het is weer tijd voor mijn 5 (+1) favorieten van de afgelopen maand. Deze keer vooral (of eigenlijk alleen maar) aandacht voor make-up en een non-beauty favoriet waar ik elke dag blij van word. Kijken jullie mee?Allereerst mijn nieuwe foundation! Double Wear foundation van Estee Lauder stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik weet hoe goed die is, vooral voor vette huid, en ik had hem keihard nodig. Tijdens een van de fijne acties bij de Douglas besloot ik om hem eindelijk te kopen. Gelukkig ben ik goed geholpen bij het kiezen van de kleur, met als resultaat #2C1 Pure Beige. Perfecte kleur voor mij: neutrale, iets warmere ondertoon, niet te licht, ik wilde juist een kleur hebben die ook bij mijn huid zal passen als ik straks iets bruiner ben. Dit is dus mijn ideale match. En hij is heel goed in zijn werk, misschien dat ik hier nog een heel artikel aan moet toewijden. Nog een gezichtsproduct, maar dan uit een hele andere prijsklasse: Catrice Camouflage Cream concealer in de kleur 020. Een hele lichte beige kleur, veel te licht om er onzuiverheden mee te bedekken, maar wel ideaal voor onder mijn ogen. Dit heb ik ontdekt toen ik contour-look gedaan heb voor de make-up challenge. Deze concealer dekt super en licht de huid onder mijn ogen echt op. Erg mooi resultaat en ik kan echt niet meer zonder.Mijn Sephora mascara is echt mijn favoriet geworden voor de opvallende wimpers. Een beetje oogpotlood en een paar lagen van deze mascara is genoeg om je ogen super expressief te maken. Ik zit mij nu te bedenken dat ik nog wel een paar backups moet halen voordat Sephora weg uit Nederland is... Clarins Instant Light is mijn favoriete lipgloss geworden. Ik hou van de geur, de smaak, het effect en de kleur op mijn lippen... oh ja, en het applicatortje vind ik enorm handig. Kortom, verslaafd! Mijn vijfde favoriet is een plaatje op zich. Het is een absolute favoriet die ik vooral de afgelopen maand heel intensief heb gebruikt.Senna Haute Nudes Mystic palette bevat prachtige bruikbare kleuren. Er zitten vooral taupe en paarsige tinten in, perfecte kleuren die je altijd wel kunt gebruiken. Niet saai en toch ideaal voor je dagelijkse looks. Vooral de blush heb ik bijna dagelijks gebruikt. Dit is een perfect kleurtje voor mij. Heel neutraal, niet te roze, maar wel heel erg goed gepigmenteerd. Binnen twee seconden heb ik een gezond kleurtje op mijn wangen die alleen maar mooi accentueert en niet alle aandacht naar zich toe trekt (dat doen mijn ogen altijd al). Love it!


Tot slot nog een non-beauty favoriet die mij elke dag blij maakt. Ik ben altijd het 538-meisje geweest, elke keer als ik in de auto zit stond deze radiozender bij mij standaard aan. Maar sinds kort is het veranderd. Eerst luisterde ik alleen 's middags naar Fresh FM, maar tegenwoordig zet ik het ook steeds vaker 's ochtends, op weg naar mijn werk aan. Toen ik erachter kwam dat ik er best verslaafd aan raakte vroeg ik een keer thuis aan mijn vriend of hij wist welk radiostation ik tegenwoordig leuk vond. Hij had het gelijk goed.... hoe bizar is dat! Uit tientalen radiostations kiest hij net de goede! "Ik ken je smaak toch wel een beetje"... logisch. :P Wat voor muziek zij draaien? Feestmuziek. Ik ben niet zo thuis in stijlen, maar volgens mij richten zij zich vooral op dance, house en dat soort party muziek. Ik word er in ieder geval altijd vrolijk van. Mijn favoriet nummer van de Bingo Players (Hollands trots) draaien zij in ieder geval regelmatig, heerlijk. :) Deze zender is trouwens alleen in de provincie Utrecht en Amsterdam te ontvangen, zie hier het overzicht van alle frequenties.

16 opmerkingen:

 1. Over die double wear foundation hoor ik altijd super veel goeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeej, Double Wear is echt goed! Die lipgloss van Clarins wil ik zelf ook eens testen, hij ziet er zo goed uit! Maar iedere keer ik in de parfumerie sta, loop ik het Clarins-schap altijd voorbij, stom van me.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie producten. De concealer vind ik ook heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist niet dat je het palette had! Staat al langer op mijn lijstje maar doe het steeds niet...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De foundation van Estee Lauder lijkt mij zo fijn, ik hoor er zo veel positieve reviews over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Estee Lauder Double Wear is ook een grote favoriet van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Double wear van Estee Lauder is ook al jaren mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie favorieten ! I luuuuv de Double Wear !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De Clarins lipgloss lijkt me erg mooi, leuke favorieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat palette ziet er erg mooi uit zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie favoriete, vooral die double wear foundation lijkt mij zo fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die double wear foundation moet ik precies toch eens dringend uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik moet een nieuwe foundation aanschaffen en ik denk dat ik al weet welke ik ga nemen aan alle reacties te zien. Ik ben ook benieuwd naar de concealer van catrice.

  BeantwoordenVerwijderen