maandag 22 april 2013

Geshopt @ Beautybay.com

Je weet wel dat artikel van gisteren... het moment dat je er helemaal doorheen zit... Hoe cliché het ook klinkt (en zo is het ook) ik besloot om er wat afleiding in te gooien. En wat is nou een betere afleiding dan shoptherapie. Jep, ik heb geshopt. Ik besloot om op de site te bestellen die allang op mijn te-bestellen-wishlist stond... Beautybay. Het is een Engelse (denk ik, tenminste) website met bekende merken zoals Too Faced, Urban Decay en Stila, maar ook minder bekende merken die het ontdekken waard zijn. En het mooie van het hele verhaal is: zij verzenden gratis wereldwijd. Hoe cool is dat! Gewoon net als naar de Sephora gaan (die er nog net even is), maar dan net iets anders.. en makkelijker. :)De buit! Niet zo schokkend op het eerste gezicht.... waar zijn de oogschaduws en felle lippenstiften? Nou, niet dit keer.. Ik liet mij verleiden door een pagina op Beautybay... Een pagina over bruidsmake-up (klik hier)... verrassend, huh? ;) Met tips en de bijpassende producten. Dus drie keer raden wat er gelijk in mijn mandje was beland...PeterThomasRoth Max Anti-Shine Matifying Gel - ik ben altijd zo nieuwsgierig naar dit soort producten! Het belooft matteren en niet uit te drogen. Een primer wat niet alleen zijn werk doet maar ook nog een beetje verzorgt. En het flesje bleek ook nog eens vrij klein te zijn, wat super handig is voor het reizen. Alison Rafaelle Transparent Finish Powder - niet alleen omdat mijn huidige losse poeder al bijna op is, maar ook omdat hier geen verstoppende ingrediënten in zitten. Alleen de verpakking al is echt super schattig! Ik denk dat ik hier echt een artikel over ga schrijven.Mijn eerste Stila producten! Allereerst de BB cream... maar niet een zo maar, de zoveelste BB cream. Het is Stay All Day 10-in-1 HD Beauty Balm. Ik heb hier al een aantal positieve reacties over gelezen, dus ik was heel erg benieuwd. En ook vooral omdat het HD is... met het oog op mijn grote dag trekken dit soort woorden mij net iets meer de laatste tijd. ;) En als ik toch bij Stila aan het kijken was... Hun lip glazes heb ik al vaker op andere blogs gezien, dus besloot ik dit lief setje gelijk mee te nemen. Awesome Blossoms Lip Glaze Trio gaf mij een instant lente-gevoel. En je kunt nooit te veel lipgloss hebben! Ik heb eigenlijk nog iets gekocht, wat ik bewust niet op de foto heb gezet... maar dat zullen jullie van de week vanzelf merken... ;)

19 opmerkingen:

 1. die lipglossjes zien er mooi uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar jouw ervaringen met deze voor mij onbekende producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker geshopt, zorgt voor een instant happy gevoel.. groot gelijk dat je je ff verwend hebt.. je werkt er ook hard genoeg voor!

  Ik ben vooral benieuwd naar de Stila producten en het ontbrekende mysterieuze item ;-) Hopelijk wordt deze week een betere week voor je (we gaan hem in ieder geval leuk afsluiten!). Het begint in ieder geval lekker zonnig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat wordt zeker een leuke afsluiter!! :)

   Verwijderen
 4. Leuke aankoopjes, de lipglossjes zien er erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De lippies zien er cute uit ! k wil ook al zo lang es op die website bestellen maar ik ben bang dat ik dan gelijk téveel ga bestellen :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke shoplog. De stila lipglosjes lijken me fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wat leuk dat ze Stila hebben! Je hebt leuke dingen geshopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Was denk ik deze link http://www.beautybay.com/EssentialBeauty/Articles/athomebridalbeauty

  Dit is een fijne webshop en veelbelovende producten :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is hem!!! Jij bent goed :) Heb er gisteren nog best lang naar gezocht... Thanks!!

   Verwijderen
 9. Mooie aankoopjes! Ik ben benieuwd naar de Stila lipglossjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow wat een mooie spulletjes!

  BeantwoordenVerwijderen