woensdag 3 april 2013

Geshopt in Alkmaar

Het afgelopen weekend heb ik doorgebracht bij een vriendin in Alkmaar. Wij hebben heerlijk gefeest, gegeten, gelachen, maar er was ook tijd om te shoppen. Wij zijn voor de verandering niet naar het centrum geweest, maar naar een winkelcentrum in een andere wijk... en er was genoeg om mijn beauty-hartje blij te maken. Een beetje dan, low-buy is still going on. ;)Bij Op=Op Voordeelshop moest ik weer eens naar binnen. Ik was benieuwd of zij nieuwe W7 lakjes hadden en toen zag ik inderdaad een aantal kleurtjes die ik de vorige keer niet gezien heb (of ze zijn mij niet opgevallen omdat ik toen zo onder de indruk was :P). Ik heb gekozen voor twee bijzondere kleuren: Cosmic Purple (paars met blauwe en roze/paarse shimmer) en Multi Dazzle (China Glaze dupe, multicolor chunky confetti). Een van deze twee draag ik ook op dit moment, dus binnenkort kunnen jullie hier zeker meer van verwachten. ;)Bij dezelfde winkel kocht ik ook een grote bus L'oreal Professionel haarlak. Air Fix Techniart bevat ionen technologie en zou dus goed tegen het pluizen moeten beschermen. En ik moet zeggen, een avondje stappen heeft hij heel goed overleefd, ben benieuwd naar meer! Bij de DA kocht ik een droogshampoo van John Frieda die voor volume moet zorgen. Ook viel het merk St. Moriz mij op... niet alleen door de naam, hoor :P (prachtige plaats voor wintersport-vakantie trouwens). Wel eens van dit merk gehoord, nooit in de winkels gezien, tot nu toe. Ik kocht een zelfbruinende mousse die voor extra donker resultaat zou zorgen. En dat voor maar 10 euro... Ik ben hem volop aan het testen!Ook ben ik voor het eerst bij MOOI parfumerie geweest. Ook weer: veel over gehoord, nooit eerder tegen gekomen. Ik moest nog een nieuwe gezichtslotion hebben en dus koos ik voor Refreshing Facial Toner van Rituals. Het is een milde toner met lotus en moringa extracten die geen alcohol bevat. En het flesje is extra cute... ;) Ik ben benieuwd!Deze parfumerie schijnt altijd extra vroeg te zijn met OPI collecties. Oz collectie lag er toevallig ook al, wat een fijne verrassing. Een van de kleuren stond zeker op mijn wishlist en toen ik hem in het echt zag was het nogmaals bevestigd... What wizardry is this? is een prachtige groenig bronze kleur. Het is een liquid sand, ik kan niet wachten om hem te dragen.Ik heb ook nog een beetje kleding geshopt. Toen ik dit tuniekje zag, moest ik hem passen. Dit is zo mijn ding! En ondanks dat er geen maat op stond, paste hij perfect. Het is heel lastig om hem op deze manier te laten zien, maar als jullie een outfit of the day hiermee willen, laat het mij zeker weten.Tot slot nog dit... Ik ga hier nog een apart artikel over schrijven en voor nu mogen jullie best raden wat het is. ;) Het is lang niet zo eng als dat het eruit ziet. :P

18 opmerkingen:

 1. die facial toner heeft inderdaad een mooie verpakking :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een rekje om je juwelen op te hangen? Allez om iets op te hangen toch...dat denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is het zo een rekje om je oorbellen aan te hangen? Die gaatjes geven dat toch een beetje aan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke shoplog!! De w7 lakjes zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar de gezichtslotion van de Rituals!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spulletjes! Ik wil het OPI lakje ook nog erg graag! Ik denk dat de laatste een foto een oorbellen rekje is, van de xenos toevallig? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oorbellenrekje haha :) Die van OPI is super mooi! NOTD?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De glitternagellak ziet er leuk uit! Ben wel benieuwd hoe hij op de nagels is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lekker geshopt! Leuke lakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alkmaar, mijn home town! Volgens mij weet ik waar je was, met Mooi etc . Dat is 5 min van mijn huis. ben eigenlijk wel benieuwd naar het OPI lakje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het kan ook denk ik niet anders, als ik mij niet vergis is dat een van de betere winkelcentra van Alkmaar :)

   Verwijderen
 11. Een sieradenrekje :) Mooie lakje van W7, jammer genoeg is hier de op = op afgebrand en kan ik dus geen nieuwe w7 lakjes kopen :(

  BeantwoordenVerwijderen