dinsdag 30 april 2013

Girly things

Ik wilde eigenlijk een artikel over iets toepasselijks voor 30 april maken, maar ik kwam niet verder dan prinsessen.... en toen kwam ik allemaal girly plaatjes tegen op weheartit.com.... en toen.... haha, ok, heb je een reden nodig om dit soort schattige en herkenbare dingen te plaatsen? :P Kijk maar mee naar datgene wat mij in ieder geval blij maakt. ;)14 opmerkingen:

 1. Ik hou altijd van dit soort artikeltjes (: xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's, zeker die jurkjes :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat koekje ziet er overheerlijk uit, duidelijk bijna lunchtijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's, die jurkjes en chocola LOVE!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk he van die plaatjes ! Ik kan er altijd uren naar zitten kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh wat ontzettend leuke fotos!
  Nathalie
  Ps: zou je even voor me willen stemmen in de Esprit Style battle ?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk idd dit soort plaatjes, en food, internet and PJs.. 100% agreed!

  BeantwoordenVerwijderen