donderdag 11 april 2013

Mee naar de zonnebank

Ik hou van zonnebank... echt waar, het kan zo'n heerlijk gevoel geven. Eens in de zoveel maanden ga ik er weer heen om mezelf op te laden. Even dat beetje vitamine D en ik kan er weer tegenaan. Om maar dat gezond kleurtje niet te vergeten... eigenlijk heb ik me voorgenomen om er iets vaker naar toe te gaan, ten minste een keer per maand. Maar ja, op een of andere manier kom ik er steeds niet aan toe. En natuurlijk heeft iedereen zijn mening over de zonnebank, maar je moet het ook voor jezelf beslissen. Persoonlijk vind ik het heerlijk (zolang je het met verstand doet). Vandaag wil ik aan jullie laten zien wat er allemaal in mijn meeneem-naar-de-zonnebank-tas zit.Allereerst het brilletje. Het is best wel slecht om deze niet te gebruiken. Je oogleden kunnen de straling niet zo goed aan en daarom is het beter om je ogen extra te beschermen. Een busje thermale water van Vichy gaat ook elke keer mee. Nadat ik onder de zonnebank ben geweest fris ik mijn gezicht ermee op. Het geeft een heerlijk fris gevoel en helpt sneller om de hitte uit mijn gezichtshuid te halen. Je kunt het vast ook tijdens het zonnen gebruiken, maar als ik eronder lig dan denk ik nergens anders over dan aan het relaxen. Mijn kleine Fa deo gebruik ik ook elke keer na afloop. Ook weer lekker verfrissend en het ruikt ook nog eens heerlijk. Zonnebank laat altijd wel een specifieke geur achter op je huid en daarom vind ik het fijner om dan zo'n product mee te nemen.Tot slot nog een verzorgingsproduct voor mijn lichaam. Niet te vergeten natuurlijk. Zonder zoiets ga ik niet onder de zonnebank. Ik heb er al verschillende soorten van geprobeerd en eigenlijk heb ik het liefst eentje met een extra bronzer erin (zodat je huid gelijk een stuk donkerder wordt), maar op dit moment heb ik deze "simpele" van Fiji. Hier heb ik al eerder over geschreven. Ik vind hem heel fijn, hij hydrateert prima en heeft een hele aangename geur. Dat is ook extra prettig voor onder de zonnebank. Voor mijn kleur doet hij verder niks. Dat vind ik aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant belooft hij dit ook niet. Het is in ieder geval wel goed om te weten dat mijn huid tegen de uitdroging wordt beschermd. Tja, en nu krijg ik dus zin om binnenkort weer eens 20 minuten kunstmatige zon mee te pakken.... ;)

10 opmerkingen:

 1. ik ben nog nooit onder de zonnebank geweest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat handig! Ik wil binnenkort (dan ben ik 18) ook naar de zonnebank. Mijn broer gaat nu regelmatig en hij is nu wel echt asociaal bruin voor deze tijd van het jaar, maar ik wil gewoon een gezond kleurtje, ik ben echt een melkfles!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nog nooit onder de zonnebank geweest maar lijkt me wel lekker een x te doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben ook nog nooit onder een zonnebank geweest.. maar ben ook zo bleek dat ik er denk ik als een kreeft van onder kom XD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ga 1x in de maand of nog iets later maar ik krijg altijd spul van hun om me in te smeren en het brilletje skip ik. gewoon me ogen dicht houden :P

  BeantwoordenVerwijderen
 6. IK nog nooit naar de zonnebank geweest maar mijn vriend heeft een zonnehemel en daar heb ik wel eens onder gelegen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ging vroeger elke week.. maar sinds deze winter ben ik gestopt.. veel te schadelijk voor de huid!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jammer dat het al bij al niet zo goed is. Maar af en toe ga ik toch ook wel eens net voor de lente (warme lente) begint zodat ik niet met melkbenen moet rondlopen haha! Vind het wel altijd zeer ontspannend!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben één keer in mijn leven onder de zonnebank geweest and that's it :-) Te ongezond, not worth it.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mijn zonnecentrum heeft al die dingen al liggen, wel handig.

  BeantwoordenVerwijderen