maandag 15 april 2013

Nieuw oorbellenrekje van Xenos

In mijn Alkmaar shoplog heb ik jullie mijn ijzeren aankoop laten zien met de vraag wat het nou kon zijn. En ja hoor, mijn nieuw oorbellenrekje werd gelijk ontmaskerd. Het werd zelfs zo specifiek dat iemand in de comments zei dat het van de Xenos is. Bingo! Jullie zijn dus goed in raad-spelletjes... :P In de video van gisteren konden jullie hem ook al eventjes "live" zien en vandaag wil ik er nog meer aandacht aan besteden, omdat ik er nog steeds zo mega blij mee ben.Mijn vorig oorbellenrekje van Claire's was dun en mooi, maar achteraf gezien toch niet zo handig. Omdat het net als een fotolijst neergezet moest worden, nam het toch nog best veel plaats in. Op een gegeven moment stond het gewoon tegen mijn spiegel aan. De gaatjes bleken toch niet zo handig voor mijn oorbellen te zijn. Vooral als ik haast had, vielen de oorbellen er makkelijk vanaf. Kortom, ik zou en moest er een goede vervanger voor vinden. Nou ja, eigenlijk was dit nog niet echt gepland, totdat ik deze beauty bij de Xenos tegen kwam.Dit rekje is natuurlijk wat groter/dikker, maar ik heb er met plezier iets meer ruimte voor gemaakt. Hier passen dan ook veel meer oorbellen op, dat had ik niet eens verwacht. Ik heb opeens super veel ruimte over, terwijl mijn vorig rekje al aardig vol zat! Je kunt hem in principe ook draaien, maar ik zou wel het pootje vasthouden voordat het pootje ook meedraait (die is niet heel stevig van zichzelf). Maar voorlopig hangt alles bij mij aan een kant en dus is er geen gedraai nodig.De vorm van het rekje vind ik mega leuk, het lijkt wel een vogelkooi. Super schattig en ook wel klassiek. De precieze prijs weet ik helaas niet meer, maar het kostte maar een paar euro. En ik ben er heel tevreden over. Ik ga hier zeker een paar jaar plezier van hebben voordat ik weer een ingeving krijg dat ik van alles moet gaan veranderen. ;)

16 opmerkingen:

 1. Mooi! ik zoek nog een rekje.. heb er al 2 vol!! Is deze online te verkrijgen?
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. volgens mij heeft Xenos geen webshop :(

   Verwijderen
 2. Leuk rekje! Ik heb 2 dozen vol maar gebruik altijd degene die dichtbij staat :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een erg leuk rekje :) Ik draag alleen geen oorbellen, dus geef mij maar een kettingen/armbanden/ringen opbergiets haha :')

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik draag zelf geen oorbellen maar wel erg handig dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk rekje, ik had een paar maand terug 1 bij blokker gehaald, die is al weer te klein! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk rekje idd ! Ik heb eentje in de vorm van de Eiffeltoren, erg mooi maar niet handig :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij blijft leuk, mijn moeder heeft hem ook. Ik heb twee van die platte dingen, ik denk zoals jij had. De gaatjes zijn inderdaad niet helemaal handig, maar achja. De rest van mijn sieraden heb ik gisteren in zo'n ding in de kast opgeruimd (met hanger en allerlei vakjes).

  BeantwoordenVerwijderen