woensdag 17 april 2013

P2 Sand Style in Adorable

Ik ben helemaal verslaafd aan het effect van zand-lakjes... Vooral glitter-varianten van liquid sand vind ik geweldig. Het is net of je je vingers in de pot met glitter hebt gestopt, super mooi effect! Mijn eerste ervaring met zand-lakjes viel mij enorm mee. Niet alleen het effect en de kleur vond ik geweldig, ook het verwijderen ervan ging veel makkelijker dan ik dacht. Gelukkig heb ik nog meer zand-lakjes (is dit eigenlijk wel een term? Nou ja, voor mij wel dan... :P) om van te genieten. Zoals deze budget variant van P2.P2 Sand Style Polis is er in verschillende kleuren. Ik koos voor de lichtste, lieve, zacht-roze kleur in #010 Adorable (wat een bijpassende naam). Eenmaal op mijn nagels vond ik het effect niet zo mooi als bij het Kiko lakje, maar toen deze kleur helemaal droog was, was mijn twijfel helemaal weg. I love it!Eigenlijk is de kleur niet zo lief zacht-roze als ik dacht. Ik zou hem nu sneller licht lila noemen, dan echt roze. Alleen door de glitter lijkt hij zo roze. Ik heb nu een creamy kleur van Sallu Hansen, die lijkt hier heel erg op en die is dus echt pastel lila. Maar goed, ik dwaal af... hij is pretty!!!Het is een hele subtiele kleur, maar ik voel mij wel net een prinses als ik hem draag. Hij valt niet zo op, maar toch heb je zeker een bijzonder lakje op. Mijn ervaring met liquid sand lakjes is dat ze in 1 laag dekken (ook al doe ik er altijd 2 van) en dat zij super snel drogen (zoals het vaker met matte kleuren is). Bij deze is dit allemaal ook geen uitzondering.Het fijne aan P2 lakjes blijft natuurlijk ook de prijs: voor 2-3 euro heb je al zo'n beauty. De andere kleuren zijn wat meer rood en paars, maar deze kleur vind ik zelf juist goed gekozen. Hij kan altijd, maar hij is ook zeker bijzonder genoeg. Love love love it!

16 opmerkingen:

 1. Jij staat er dan ook erg mooi mee met zulke mooie handen! Bij mij zou dit..nah...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is super mooi; finish en kleur!Je hebt prachtige nagels (en handen; ben het helemaal met Peggy eens!) waarop gewoon alles prachtig staat!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! moet maar eens gauw naar duitsland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben niet zo voor liquid sand lakjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Normaal ben ik echt geen fan van deze textuur maar wow, dit ziet er gewoon prachtig uit. Het ziet er meer gewoon een glitterlak uit als zo'n liquid sand lak. Echt gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een heel mooi lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur vind ik erg pretty! Ik vrees wel dat ik zot zou worden van de textuur en eraan zou blijven voelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wauw!! Wat een prachtig lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh wauw, mooi! Het mooiste zand lakje dat ik al zag, zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw echt prachtig.. dit is het mooiste 'zand lakje' dat ik tot nu toe gezien heb. Perfect voor dit seizoen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is de enige die ik nog heel graag zou willen...

  BeantwoordenVerwijderen