zondag 7 april 2013

Pink Pictures #9 (food special)

Ik en lekker eten... en dan nog foto's maken van al het eten en gezellig plaatsen op Instagram. Nou ja, eigenlijk plaats ik niet alle food foto's, omdat het anders een beetje een overload wordt. Maar om toch nog te laten zien wat ik de afgelopen tijd naar binnen heb gewerkt (oké, dat klinkt minder charmant), vandaag een speciale editie van Pink Pictures - food special. Ik hoop dat jullie niet met een lege maag zitten te kijken... ;)Deze heerlijke salade was laatst mijn lunch. Er zaten grote garnalen in, maar ook Parmezaanse kaas en mozzarella. Ook zat er heerlijke brood bij, maar die heb ik maar niet op de foto gezet. Salade zelf was al een plaatje en het smaakte heerlijk!Sushi... dat hoort er bij mij gewoon bij. Ik had met een paar collega's bij een all-you-can-eat sushi zaak gegeten in Noord-Holland. Het aparte was: de sushi rollen snijden ze wel, maar die deden ze niet uit elkaar.. het staat niet heel netjes, vind ik, maar de smaak is belangrijker. En die was heel goed, wij hadden heerlijk gegeten.Laatst was ik samen met mijn vriend in Utrecht... aan het shoppen. Nou ja, eigenlijk hadden wij de nodige dingen gekocht en toen ging wij nog even een rondje door de stad maken. Heel spontaan besloten wij om bij Stadskasteel Oudaen te lunchen... Wij lieten ons verleiden door "slagersplankje" op een uithangbord. En dat plankje bleek allemaal heerlijke soorten salami en rauwe ham te bevatten. Super lekker! Een kopje cappuccino erbij en genieten maar.Begin maart zijn wij in ondertrouw gegaan (hier de volgende "pink pictures" iets meer over). Wij hadden best vroeg een afspraak bij de gemeente en ik was blijkbaar in veronderstelling dat ik die ochtend sneller klaar zou zijn met mijn make-up etc. dan normaal. Niet dus... Met als gevolg: geen tijd meer voor ontbijt. Toen de handtekeningen gezet werden, moest het natuurlijk ook even gevierd worden. Wij zijn naar een chique restaurant aan de overkant gegaan. Ook al serveerden ze zo vroeg geen eten, hebben ze voor mij toch nog deze heerlijke salade kunnen maken. Wat een mooi en gezond ontbijtje! En ja, ik hou dus van garnalen. ;) De tweede foto is van onze "egg pants"... Een keer gekocht bij een grappige winkel en het ziet er ook elke keer zo vrolijk uit. Dus ja, onze eitjes dragen elke zondag ochtend broekjes...En over ondertrouw gesproken... daarna gingen wij het verder vieren. Een dagje Scheveningen! Het was toevallig ook nog eens mooi weer, dus dat kwam heel goed uit. De fijne middag hebben wij afgesloten bij Simonis. Als je het niet kent, dan moet je er zeker eens een keer heen als je in de buurt van Scheveningen bent. De lekkerste vis ever. En dit was dus mijn (late) lunch. Super lekker en vooral ook echt heel veel.Ik wil afsluiten met een toetje... hoe toepasselijk. Links - een collega ging op het werkt trakteren en dit was dus een beter idee dan een slagroomtaart. Heerlijk! En brutaal dat ik ben heb ik gewoon (met toestemming!) twee gepakt... dit soort dingen kan ik dus nooit weerstaan. Rechts - paas-toetje! Mijn moeder had zich weer helemaal uitgesloofd, maar - eerlijk is eerlijk - twee ijsjes vormen toch best wel een zwaar toetje. ;)

8 opmerkingen:

  1. aaaah, al dat lekkere eten! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. al dat lekker eten, omg ! Ik krijg er spontaan honger van !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm het ziet er allemaal heerlijk uit! Ik zit dus wel te kijken met een lege maag en die begint spontaan te knorren ;-) enne, gefeliciteerd met jullie ondertrouw... op naar de grote dag!!

    BeantwoordenVerwijderen