maandag 1 april 2013

Pretty lady: Laura Ponticorvo

Na het hele weekend te hebben gefeest en gedanst (jongens, ik voel mijn beenspieren! Legitieme reden om vandaag niet naar de sportschool te gaan...), doe ik vandaag rustig aan. En dat houdt ook in dat het artikel van vandaag er ook bij moet passen. Ik wil met jullie een paar foto's delen van een hele mooie vrouw... Mag ik jullie aandacht voor Laura Ponticorvo!Laura wie? Mijn Belgische lezeressen zal die naam helemaal niks zeggen, maar bij de Dutchies zal een belletje misschien gaan rinkelen als ik de onderstaande foto laat zien...


bron

MVVVV! Oftewel, Mijn Vette Vieze Vervelende Verloofde. Wat was ik verslaafd aan dat programma! En wat vond ik het zonde dat het geldbedrag wat zij heeft gewonnen helemaal nergens op sloeg als je kijkt naar wat zij tijdens dat programma had beleefd. Maar goed, dat even terzijde... Het viel mij gelijk al op hoe prachtig Laura was. Ik wist meteen dat zo'n meisje geboren is voor de spotlights en zij heeft dan ook daarna aan meerdere programma's deelgenomen. Sinds kort volg ik haar ook op Instagram en ik wilde met jullie een paar foto's van haar delen. Wat een beauty is dat ook....Met of zonder make-up, deze half Italiaanse is hoe dan ook prachtig. Maar ik moet ook eerlijk toegeven dat ik dat "neppe" aan haar ook wel mooi vind. Niet dat overdreven Barbie, 100% nep-nep. Maar bij haar is dat mooi. Zelfs die dikke wimper-extenssions, en prachtige lange lokken/haarextenssions, maar ook haar nep bruin kleurtje... het staat haar wel. Is het nou heel fout dat ik het mooi bij haar vind? :P Ach ja, ook qua make-up kan zij een inspiratie zijn, kijk maar...Enorme glamour-gehaalte... pretty!Meer van Laura zien? Google haar maar. ;) En anders is haar Instagram wel een aanrader. Zij heeft ook Twitter en die is ook lauraponticorvo. Vinden jullie het ook zo'n beauty en hebben jullie wel eens van Laura gehoord?

11 opmerkingen:

 1. nog nooit van gehoord :) maar ik ben een Belg dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is echt een pracht meid! Het programma was idd verslavend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn vette vieze verloofde ? Dat kan alleen maar iets van op de Nederlandse tv zijn :d ! Wel een prachtige dame !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende haar niet, maar ze ziet er inderdaad mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, nu ben ik wel heel benieuwd naar dat programma!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet nooit zo goed wat ik van haar moet denken... Ze is een mooi plaatje maar als het daarbij blijft vind ik het vaak al minder mooi... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken haar van tv, mooie meid!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Belgjes kennen haar niet....en ik vind haar wel mooi maar niet super. Te weinig klasse in mijn ogen...pas op ze is heel mooi hoor maar ik hou meer van een bepaalde trek, een charisma...zoals Monica Belluci bijvoorbeeld.

  BeantwoordenVerwijderen