dinsdag 23 april 2013

Purple Heart by Sally Hansen

Sally Hansen, een merk waar ik eigenlijk nog weinig kennis mee heb kunnen maken. Maar sinds dit merk de nieuwe kleuren uitgebracht heeft, die helemaal mijn smaak zijn, zal het wat meer gaan veranderen, vermoed ik zo. Aan de Complete Salon Manicure lijn zijn 10 nieuwe tinten toegevoegd. Mag ik jullie aandacht voor nu al mijn lente-favoriet - #406 Purple Heart...Pastel kleuren vind ik altijd mooi, maar helaas kan ik ze niet in mijn kleding hebben (ik heb geen type uiterlijk voor dit soort zachte kleuren). Maar met nagellak moet alles kunnen. En dat bewijst deze kleur absoluut. Purple Heart is een prachtige zachte lila kleur. Op het eerste gezicht leek hij enorm op Adorable van P2, maar eigenlijk is dit weer een hele andere stijl van een nagellak kleur. Hij is creamy, glanzend en enorm vrouwelijk. Hij is subtiel en toch wel heel bijzonder. Ik ben echt ontzettend blij met deze kleur!Maar er is meer.. het heet niet voor niets Complete Salon Manicure. Dit is een basecoat, groeistimulerend, versterkend, salon geïnspireerde kleur en een topcoat in een. Aan deze nieuwe kleuren is ook nog eens gel shine en anti-chip toegevoegd. Wat wil je nog meer? De meeste eigenschappen van dit wonder-lakje kan ik met mijn nagels niet testen, dus ik oordeel vooral over de kleur, het gemak van het aanbrengen (loooove het medium-size kwastje en niet al te dikke structuur van het lakje) en de uiteindelijke finish/look. Op alle punten is deze nagellak dik geslaagd. Good job, miss Sally Hansen! Voor 11,99 zijn deze lakjes te koop bij ICI Paris XL, een aantal drogisterijen en via bol.com

14 opmerkingen:

 1. Wat een mooi lente lakje! Ik ben ook benieuwd geworden naar de lakjes van Sally Hansen. Ik vind ze alleen behoorlijk geprijsd. Maar als het goed is krijg je er ook wel iets voor terug.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben ook heel benieuwd naar de lakjes! Wat een supermooi kleurtje in ieder geval :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind deze kleur echt geslaagd! Heel lief en mooi. Ik ben vooral dol op de glossy finish, echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Speciaal kleurtje, mooi. Niet paars en niet roze :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof kleurtje maar ik heb soms wat moeite om zo'n pastel tint te laten werken voor mij

  BeantwoordenVerwijderen