vrijdag 26 april 2013

Rimmel Natural Bronzer (Sun Dance)

Rimmel bronzers... ze zijn zo enorm geliefd door veel mensen en toch had ik er geen een in mijn stash. Vraag mij niet waarom... Terwijl ik er hele goede ervaring mee heb! Weten jullie nog toen ik de bruidsmake-up van een collega heb gedaan? Het was de Rimmel bronzer die mij toen gered heeft... nou ja, het klinkt misschien dramatisch... maar geloof mij, het is toch echt zo geweest. :) Prachtig product dat er heel natuurlijk uitziet. Sinds kort is deze bronzer in een verbeterde versie verkrijgbaar... kijken jullie mee?Allereerst, de verpakking. Die is veranderd. Ik moest heel goed nadenken waarom dit ook alweer zo is, omdat je nog steeds die (niet al te handige) draaidop hebt. Maar ik moet zeggen, het went best snel en zo super onhandig is het ook weer niet. Ik denk dat vooral de kleur van de onderkant nu iets meer zomers/bronzer is geworden, maar ook het patroontje is iets veranderd (het was meer rechthoekig). De belangrijkste veranderingen zijn toch wel de waterproof eigenschappen (hallo, langhoudende make-up) en er zit SPF 15 in.De kleur die ik heb heet #027 Sun Dance. Als je naar de swatch op de hand kijkt dan zou je denken dat hij iets te warm is, maar dat er ook wat shimmers in zitten. Ik heb een keer gehoord dat je vooral een bronzer nooit op de swatch op je hand moet beoordelen. Wat wel eerst shimmery kan lijken, zal soms op je gezicht er juist heel mat en natuurlijk uit zien. En dat is bij deze bronzer precies zo. Ja, hij heeft zeker iets warms in zich, maar het is absoluut niet te oranje. Hij geeft juist mooie warmte aan mijn gezicht.Eenmaal op mijn gezicht zie je ook helemaal geen shimmer meer. De bronzer is zo goed als mat. Op de foto hierboven draag ik ook nog een klein beetje roze blush en voor de rest flink wat van deze bronzer. Blush heb je hier echt bij nodig (of ik in ieder geval wel), zodat het er nog frisser uitziet. Je kunt met deze bronzer heel goed contouren, maar ik vind het mooi om het vooral bij mijn wangen wat royaler aan te brengen. Ik moet er nog steeds een beetje aan wennen om een bronzer aan mijn dagelijkse "routine" toe te voegen. Maar zodra ik mij niet zo hoef te haasten, dan pak ik zeker deze beauty erbij.

9 opmerkingen:

 1. Lijkt me een fijne bronzer, staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lang geleden heb ik ook een Rimmel bronzer gehad, best fijn spul! Deze kleur staat jou wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb 'm ook gebruikt en ik vond 'm best goed. Hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die is wel heel mooi ! Van zodra mijn bronzer op is zou ik deze mss eens aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze ziet er super pretty uit! Ik vind deze kleur ook wel iets voor mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb deze hier ook nog ergens liggen, moet hem maar is terug gaan gebruiken. Ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen