donderdag 18 april 2013

Tag: First Things

Ik vond het heel leuk om deze tag op een andere blog te lezen, dus toen dacht ik: waarom niet. Eigenlijk zou ik hier ook wat foto's van "vroegah" bij moeten plaatsen, maar daar gaat te veel werk in zitten (albums scannen en zo, laat maar :P), dus probeer ik alles maar zo goed mogelijk te beschrijven... met leuke plaatjes tussendoor uiteraard. ;)


Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt?
Op mijn iPhone kijken... Jep, zo verslavend is het. Even snel Twitter en mijn blog checken en als ik dan nog zin/tijd heb ook even door Instagram scrollen. En daarna is het tijd om te douchen om helemaal wakker te worden.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat?
Ik sta het liefst gelijk op de loopband, ook al ben ik daarna best wel kapot en heb ik weinig energie voor de andere oefeningen. Op de loopband doe ik van die halfuur-oefeningen: een beetje lopen, een beetje rennen en weer lopen.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school?
Bloglovin checken.... ja, ook dat is verslavend. :P En de comments op mijn blog, ook al lees ik ze tussendoor gedurende de dag.

Eerste auto?
De rode Renault Clio. Ik zal maar niet over mijn eerste echte rit beginnen... dan wordt het een laaaang verhaal. Überhaupt HOE ik mijn rijbewijs haalde... als jullie het leuk vinden kan ik het wel een keer vertellen. :P

Eerste ongeluk/verkeersovertreding?
Verkeersovertreding... Hmmmm, ik rijd standaard te hard, dus ook mijn eerste boete was daarvoor. Ook heb ik een keer moeten blazen en dat liep nog net goed af, maar sindsdien drink ik niks als ik moet rijden... stel je voor... Verder eigenlijk geen spannende dingen (gelukkig).


Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was?
Ik had eigenlijk drie beroepen in mijn hoofd: model (omdat je dan mooie kleding kon dragen), arts (omdat je ouders zeiden dat het een mooi beroep was) en reisbureau medewerksters (omdat ik al die kleurrijke folders met mooie bestemmingen super interessant vond... liggen... om mij heen.... alsof ik daarin kon adviseren... dit was duidelijk beïnvloed door de toerisme-achtergrond van mijn moeder :P). Uiteindelijk is dit dus allemaal niet uitgekomen... :P

Eerste keus qua drinken?
Cola Light... of wat mijn collega's zouden zeggen: Red Bull Light (nieuwe grijze nul calorieën variant) of Pepsi Kick (Pepsi light maar dan met extra cafeïne)... die energie heb ik 's middags extra nodig. ;)

Eerste keus dessert?
Crème brulee :)


plaatjes van weheartit.com

Eerste liedje dat in je opkomt?
Toevallig heb ik High From Your Love van Sharon D in mijn hoofd... te vaak gehoord, maar het blijft leuk. Wisten jullie trouwens dat Sharon vroeger bij mij in de klas zat? :P Jep...

Eerste grote aankoop?
Hmmmm lastig... qua make-up zou ik het niet eens meer weten, maar het was vast iets van Chanel. En qua kleding - een bodywarmer van Mexx... 60 euro voor iemand met een bijbaantje was toch best veel. Eigenlijk zou ik bij zo'n vraag gelijk aan een huis of een auto denken, maar dit geldt dus niet voor mij.

Eerste baantje?
Bij de C1000, achter de kassa. Het doel was om de taal op deze manier sneller te leren en het heeft echt geholpen. Ook hulp bij het rekenen trouwens (vooral terugrekenen, je kent het wel :P)... ik ben duidelijk geen cijfers-wonder, nog steeds niet trouwens...

Eerste keer vliegen?
Naar Turkije met mijn oma, toen was ik een jaar of 13. Ik weet niet eens meer hoe dat precies ging!

Zo, dat was fun! Ik weet dat mijn vrienden/familie het leuk vinden om dit soort persoonlijke dingen op mijn blog te lezen, maar ik hoop ook stiekem dat het jullie niet gaan vervelen. ;) Neem gerust deze tag over en laat mij weten als je dit gaat doen (ben namelijk nieuwsgierig naar jullie antwoorden).

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke tag én antwoorden, deze had ik nog niet gezien. Misschien neem ik 'em ook nog wel over. Mijn favoriete drankje is ook Cola Light en voor 'n crème brûlée kun je me wakker maken. Mijn eerste auto was ook een Renault Clio met een dakje.. ik was er zó blij mee. Grappig dat Sharon Doorson bij jou in de klas heeft gezeten. Ik vind haar een super goede zangeres en dit liedje zit ook continue in mijn hoofd als het niet op de radio te horen is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n leuke tag ! Ik check ook altijd mn blog en bloglovin als ik 's morgens op sta :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit zo'n leuke tag, erg leuk om te lezen ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke tag! Crème Brûlée...heerlijk, daarin begrijp ik je!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag zeg! Die neem ik graag van je over!

  BeantwoordenVerwijderen